uitstekend

zeer correct ,zeer behulpzaam,goed overleg

Goede service, en nette eerlijke communicatie.

Uitstekend.

snelle levering, goed vepakt, duidelijke website.

Keurig gehandeld

Prima voor mekaar, moest even wachten, maar prima. Vooral zo doorgaan.

Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Zelfde als boven. De eerste keer dat ik hier besteld dus een goede ervaring

Snelle verzending. Heel tevreden

Uistekend

Zeer snelle afhandeling van de bestelling en goed verpakt. Er zat zelfs een kleine attentie bij, wat ik persoonlijk altijd erg leuk vind. Dus zal zeker hier nog vaker iets gaan bestellen.

Een geweldig Hobby winkel

Een compliment voor alle versturingen

Goede site

Ondanks probleem met mijn email goed geholpen

Super snelle levering

Super snelle levering

Snelle en goede service!

Prima ervaring.

Kon op mijn gemak alles bekijken en uitzoeken. Werd vriendelijk geholpen. Hebben een uitgebreid assortiment. Door Corona nu niet alles, maar dat is te begrijpen. Ligt niet aan Monique!! Kom, als ik in de buurt ben, zeker weer “snuffelen” ! En anders via de uitgebreide website.

Netjes en snel geleverd.

Ondanks corona snelle en nette levering.

Heel tevreden

Heel tevreden

Redelijk

Ik was graag op de hoogte gesteld. Dat bestelling binnen was gekomen Bevestiging. En dat het verstuurd was. Antwoord krijgen op bv de app. En d3 mail

Ikben niet gewoon om op deze manier aankopen te doen,maar nu vind ik het reuze.

Goed advies grote sortering

Maar goed dat er ook via internet gekocht kan worden. Anders was het voor mij niet m ogelijk om de verlichting op mijn trein baan niet te realiseren.

Ik heb geen slechte ervaringen met hobbyboutique Monique. Over het algemeen snelle levering. Dingen die besteld moeten worden en uit het buitenland moeten komen kunnen nu een stuk langer duren. Daar kunnen zj niets aan doen, maar ze geven altijd de mogelijkheid om te annuleren en het geld staat dan snel weer op je rekening. Dus uitstekend!!!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Product in goede orde en juist verpakt ontvangen.

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

Netjes en op tijd afgeleverd. Onderdelen ook prima.

Slecht

Ik vond de wol prima, maar de levering was hopeloos!! In totaal hebben ze 3 keer de bezorging veranderd. Dinsdag werd uiteindelijk zaterdag. Nooit meer DHL.

Super poppenhuis

Ben heel blij met de aanschaf van dit poppenhuis. Supersnel geleverd en zeer degelijk verpakt

Zou zeker nog bij jullie bestellen en aan vrienden het aanraden

Toppie..

Fijne service en snelle bezorging

Uitstekende service en snelle bezorging. De producten waren ook nog eens van hoge kwaliteit.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid!

Snelle levering, heel goed en vakkundig in elkaar gezet, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. De producten voldoen aan de verwachtingen. Hobbyboutique Monique beveel ik ten zeerste aan met het cijfer 10!

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede