Reuze aanbod, overzichtelijk aangeboden en supersnelle levering!

Het maakt al plezier om door het reuze aanbod te scrollen om iets uit te kiezen. De opmaak van de webshop is glashelder en zo duidelijk, dat er niets met de bestelling mis kan gaan. En de levering komt supersnel! Ben heel blij met Monique.

Perfect ontvangen

De ontvangen zijn goed verpakt bij ons binnen gekomen, en kunnen alles gebruiken. Bedankt! Gr. Johan

Pakketje goed en netjes ontvangen

Ik mis de beschrijving van hoe te werken met deze poppenoogjes. Daarvoor zal ik internet verder raadfplegen.

Prima, per omgaande gestuurd. Allen de grote vellen poppenhuis vloerbedekking war enigszins opgerold om in een doos te passen. Kostte wat moeite om goed plat te krijgen voor we konden lijmne

Aanrader. Leuke producten, heel veel keuze en nevendienst betaalbaar. Zowel online als shop een aanrader!

prima snelle service

prima snelle levering en service

Prima producten. Snelle levering.

Ze hadden precies wat ik zocht voor een redelijke prijs en het werd snel geleverd.

Mooie webwinkel, product is goed verpakt, snelle levering

Voor het eerst hier iets besteld in de webwinkel. Zeer snelle levering, het product was goed verpakt. Goede communicatie. Ik zou hier gerust weer iets bestellen.

zeer tevreden

Goede kwaliteit en zeer snelle levering!

Duurde wat lang

Heeft 4 weken geduurd voordat ik de artikelen had, terwijl ze volgens de site wel op voorraad waren. Positief is dat de artikelen naar wens waren.

Snelle levering en goede service

Met telefonische contact zeer goede uitleg gekregen Mijn bestelling gedaan en heel vlug ontvangen Zal zeker in mijn hobby kring aanbevelen

Prima aankoop gedaa

Positief, levering duurde iets langer dan gehoopt mede door de corona maatregelen, maar zeker niets aan te merken op de aankoop zelf. Aan te raden.

Ik krijg kwaliteit vooreen mooie prijs.

Een mooi assortiment voor leuke prijzen

Met de zoektocht voor een hout sfeer verlichting op 12 volt voor de modelbouw van de 1927 Sentinel Stoom Truck, kwam ik gelukkig op deze webwinkel , waar het op voorraad was, met dank .

Goede service - snel en vriendelijk

Alles was goed

Snel geleverd en goede communicatie

Prima, snel geleverd

Ik had oogjes besteld voor een knuffeltje, kwam goed overeen met het plaatje op de website.

De levering duurde langer dan verwacht, maar het was het wachten waard. De bestelling in goede orde ontvangen.

Correcte afhandeling van de bestelling.

Correcte afhandeling van de bestelling.

Netjes ontvangen.

De catalogus netjes verpakt ontvangen.

Goede afloop met de levering!!

Prima en snelle levering.. Goed verpakt in brievenbus model.. En dan die snoepjes ingesloten.... Erg vriendelijk om dit uit te pakken op deze manier!!! Dank!

Goede service en klantvriendelijkheid.

Goed product en vlotte levering.

De levering heeft lang op zich laten wachten

Toen de levering aankwam was het wel volledig in orde. Ik heb mijn bestelling enkele keren dienen aan te passen omdat de hoeveelheden na bestelling toch niet meer leverbaar waren.

Ging niet helemaal als verwacht!

Leuke artikelen! Betaling lukte tot tweemaal toe niet. Daarna via mail wel maar bleek artikel waarom ik bestelling gedaan had niet meer voorradig.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede