had oogjes nodig voor beren en kon ze hier krijgen

bestelling ging makkelijk, overzichtelijke site, snelle leveringen, goede prijs en de producten zagen er goed uit helemaal tevreden

super tevreden

wat ik bestel komt gewoon netjes binnen

Prima geregeld

Mijn productvraag werd snel beantwoord en na de bestelling verliep de levering ook vlotjes. Helemaal tevreden

Alles in orde , ruime keus !

Mijn ervaringen zijn positief , heel jammer dat niet alles aanwezig was en ook niet in bestelling wordt genomen zodat het tegen dezelfde porto nagezonden wordt! Nu zit ik zonder bestek en boekensteunen met uitzicht op niets ! Dit is beslist een aandachtspunt I.v.m. service !

Eerste ervaring met deze winkel is goed

Goede, naar omstandigheden in deze tijd snelle service. Snelle reactie via mail. Tevreden!

Op verzoek van hb monique mijn beoordeling aangepast. Na de eerste beoordeling heb ik netjes contact gehad en ben ik goed geholpen. Ik heb de mail gelezen en zelf de voicemail is ingesproken.

Super tevreden

Makkelijke side en altijd netjes op tijd en verzorgd mijn bestelling binnen, bij twojfel wordt er eerst telefonisch overlegd voor ze het opsturen. Van mij krijgen ze een dikke 10

zeer tevreden.

zeer tevreden in deze tijden

Prima mooi op tijd

Alles is uitstekend verzorgt

De keuren zijn nog beter dan op papier.

Snelle service, goede wol

Kleuren op website soms moeilijk te beoordelen. Maar terugsturen en geld terug was ook geen probleem ( incl de portokosten)

snel en duidelijkheid

snel en goed verpakt,produkten ok

Goede service.

Alles vlot verlopen

Zeker en vast aan te raden

Heel erg goed

Heb onlangs een bestelling geplaatst en heb hem zeer snel gekregen. Er ontbrak niets hoe klein ook. Super en keurig verzorgd.

De eerste keer aarzelend; de tweede keer kon niet beter

Zoals hierboven beweerd wordt was de levering van het eerste pakket dermate laat, dat we even dachten dat we met oplichting te maken hadden. De tweede keer was de levering super snel.

goede service snelle bezorging

in een dag alles binnen goede service voor herhaling vatbaar.

prima prima vermelding over het bezorgs tijd

Fantastische service!

Omdat ik een bol wol zonder wikkel had gekregen er nog een bol van nodig had ontdekte ik online dit adres. Door de Coronavirus kon ik niet naar een fysieke winkel. Stuurde na overleg een draadje wol op en binnen een paar dagen kreeg ik de bol met dezelfde kleur en dikte! Ik was geen klant en toch deed deze mevrouw moeite om voor mij te gaan zoeken. Chapeau🎩

Prima winkel!

Goede kwaliteit, mooie spullen, veel keuze, alles werd netjes en snel bezorgd!

Betrouwbaar en goede service

Ik vind het erg prettig om bij monique iets te bestellen. Ook haar site is overzichtelijk en nodigt uit tot kopen.

Prima service, snel afgehandeld

Geen minpunten

Duidelijke website en altijd op tijd. Goede informatie over levertijd.

Prima levering.

Geen op en of aanmerkingen.

Bestellingen keurig verzorgd en snel bezorgd

Bestelde producten voldoen voor 100% aan de verwachtingen

Burg M van Veenlaan 116