Product goed en goed geleverd. Alleen de bezorging duurde 4 dagen.

Super snel service

Super snel service vriendelijke medewerkers aan de telefoon

Bestelling fout uitgevoerd

Ik had twee maten berenschijven besteld en kreeg allemaal dezelfde, jammer had de verpakking etc al weggegooid. Toch zeg ik ja op aanbevelen , de bestelling was vlug uitgevoerd

Super en zeer snelle bezorging!!

Groot assortiment

Betrouwbaar en ter zake kundig

Vragen worden snel beantwoord Ter zake kundig Alles wordt goed verpakt verzonden Kwaliteitscontrole voor verzending Mooi assortiment Enige nadeel: als het niet op voorraad is moet je even wachten op je bestelde artikelen Andere leveranciers kunnen vaak wel binnen 2/3 dagen leveren maar kwaliteit laat dan vaak te wensen over of uiteindelijk blijkt men de bestelde artikelen toch niet in huis te hebben. Ik ben zeer tevreden over de service die geboden wordt. Jammer dat ik in de Randstad woon en alles via internet gaat!

Vlotte bestelling, en levering.

Je vind direct wat je wil, vlot bestellen en afrekenen en ook een vlugge levering. Assortiment is heel groot voor de liefhebber.

't grootste assortiment poppenhuisspulletjes

Prima shopervaring.

Goede sortering en goede service

Kan hier goed terecht voor artikelen die ik nodig heb.

Super leuk

Snelle service en mooi product

Prima ervaring mee

Zeer positief

Snelle reactie, snelle levering en vriendelijke behandeling

Zeer goede service

Ben zeker meer dan tevreden over mijn aankoop bij Hobbyboutique Monique. De miniatuurbloemen zijn in werkelijkheid echt zeer mooi . Zeer goede verpakking en snelle verzending ook. Ook heel snelle terug betaling van een dubbel betaalde bestelling die ik gemaakt had,waarvoor mijn dank.

Makkelijk bestellen. Netjes geleverd.

Snelle levering, prima afgehandeld.

zeer zorgvuldige levering en betaling

betrouwbaar

Betaalbaar en snel

Snelle levering, grote sortering

Goede web shop

Ruime sortering snelle service

Mooie producten

Mooi materiaal , alles wordt op een nette afgesproken manier verzonden .

Niet alles kon geleverd, terugstorting geld correct geregeld.

Ik heb een bestelling gedaan op de heldere website. Kreeg snel een bericht dat nog niet alles leverbaar was. Een paar weken later vier e-mails achter elkaar. Een deel van de bestelling was niet leverbaar, jammer. Daarna een snelle levering, compliment. De terugbetaling werd zeer snel geregeld.

Goed, aardig, snel.

Heel goed.

Mooie spulletjes voor mijn poppenhuis gekocht. Snelle levering en een prima service.

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, duidelijke mail met verzendgegevens, correcte afhandeling

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd