Net even meer aandacht aan het verpakken besteden dan andere zaken, net even die persoonlijke toutch, dat maakt het bestelde nog waardevoller👍👍
Beste, bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. en erg fijn dat u tevreden bent wij streven ernaar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. en met uw hulp proberen we ook ea te verbeteren. groetjes Monique
Zeer snel mijn gewenste bestelling ontvangen. Ben zeer tevreden.
Bij het decoreren in Kerststyle van mijn Poppenhuis in de week voor Kerst brak het belangrijkste hanglampje in mijn huis: de kandelaarhanglamp in de net versierde woonkamer! Ik was in paniek want de woonkamer met de openhaard en kerstboom is de kroon van mijn poppenhuis; de mooiste kamer met Kerst! Snel op Google, maar het was al donderdag, dus kon ik het dan wel optijd in huis krijgen voor Kerst?! Boutique Monique had het perfecte hanglampje op voorraad, dus deed ik mijn bestelling snel en vermeldde hierbij wat er gebeurt was, en mijn zorgen hierover. En een echt Kerstwonder vond plaats!! Ik ontving al op zaterdag het hanglampje!! Genoeg tijd om het lampje perfect te installeren en ophangen en daarmee mijn woonkamer kerst-compleet te maken! Dank je wel, Boutique Monique! Jullie hebben letterlijk mijn Kerst gered!! Liefs, Kris
goede servies snelle levering
perfect
Dik in orde
Prima service!
Alleen betaling mogelijkheid gaf lichte problemen
Iets langer wachten maar OK
Ik had nooit eerder bij Monique iets besteld maar dit is zeker niet de laatste keer! Een paar keer hebben wij telefonisch contact gehad omdat ik niet helemaal gewend was aan de manier van bestellen, en dat verliep heel prettig. De bestelling was ook vlot bezorgd en er zat zowaar nog een snoepje bij, wat ik heel attent vond. Met vriendelijke groet, Adriane van der Bunt
Vlot en snel bezorgd en alles ziet er top uit
👍🏻
het achterpand van mijn patroon heb ik al af
't Is prettig winkelen op de website , mede doordat je goed kunt zoeken binnen het zeer grote assortiment. Wel jammer dat heel veel van de artikelen niet direct leverbaar zijn - wacten is niet mijn sterkste punt als hobby-ist ;-)
Beste, bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. en erg fijn dat u tevreden bent. de levertijden staan bij de produkten vermeld wij streven ernaar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. en met uw hulp proberen we ook ea te verbeteren. groetjes Monique
Mijn bestelling is snel verstuurd , dat was erg fijn. Ik snap alleen niet het snoepje onder in de doos.
beste, bedankt voor uw beoordeling. het snoepje zit in elke doos als een aardigheidje. groetjes monique
Goed telefonisch contact voordat je besteld.
Goed gedaan.
Prima en vlotte levering
Goede kwaliteits- prijsverhouding
Snelle bezorging. Perfect verpakt
Worden goed behandelt
Duidelijke en goede uitleg en snelle levering.
Goed en snel geleverd
👍