Informatieve website met ruim assortiment. Eenvoudig bestelproces en snelle levering.
Beste, bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. en erg fijn dat u tevreden bent wij streven ernaar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. en met uw hulp proberen we ook ea te verbeteren. groetjes Monique
Wat een prachtige webwinkel met mooie spullen. De levering perfect in orde.
Makkelijk en snel
Het product is uitstekend!
Prima, ik ben tevreden. 1 puntje, iets sneller verzenden. Fijne winkel met veel assortiment! Ga zo door.
Mooi
Goede levering. Levering eerder dan ik had verwacht.
Goed product, goede afhandeling
Het aanbod is enorm, de afhandeling was prima!
Ik heb nog steeds niks gekregen, wel betaald maar nog niks geleverd door dhl
Er was n probleempje, er werd snel gereageerd en opgelost , ook de levering van poppenhuis was snel, tot nu tot zeer tevreden
Ik heb allemaal vloeren besteld voor mijn poppenhuis had iets sneller geleverd kunnen worden maar super service kwa bezorgen was netjes ingepakt. En goede informatie Ga snel weer bestellingen doen en hoop dat het dan sneller geleverd kan worden
Vandaag besteld, morgen geleverd. Top!
Mijn bestelling was niet compleet. Omdat het niet op voorraad was bij de leverancier. T bedrag werd direct terug gestort. En een keurige e mail. Monique houd mij op de hoogte zodra het weer bestelbaar is. Stuur ze mij direct een e mail. Super vriendelijk geholpen. Dus top
Doen wat ze beloven
Zeer goede kwaliteit. En super snel geleverd.
De gekozen verzenddatum bleek later door mij niet goed gekozen te zijn. Een mailtje naar Monique en het was snel geregeld. De zending kwam eerder. Klasse!!
Een telefoontje om te bestellen via de website en de volgende dag al in huis! Ga zeker een keer naar de winkel.
In de zoektocht naar het garen heel vlot het juiste gevonden , hartelijk dank !
Buitengewoon goede kwaliteit!
Vriendelijk via de telefoon geholpen. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail en voor vragen kan je bellen. Aanrader!
Ik wist welk garen ik nodig had. Maar het is snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden over het bestelde. Het werd lekker snel en correct geleverd
De bestelling snel in huis. Een item was verkeerde kleur, maar ik kon een andere keuze maken en werd mij gratis toegezonden. Een goede en snelle afhandeling. Prima winkel.
Nadat ik erachter kwam dat een onderdeel van mijn bestelling ontbrak, werd deze zonder problemen nagezonden.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede