Na mijn bestelling was er 1 item niet meer, netjes op de hoogte gesteld van wat ik zou willen en restant terug gestort....
Beste, bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. en erg fijn dat u tevreden bent wij streven ernaar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. en met uw hulp proberen we ook ea te verbeteren. groetjes Monique
Prachtig assortiment, interessante prijzen, snelle verzending. Snelle terug betaling wanneer een artikel niet kan geleverd worden. Artikels zijn zorgvuldig verpakt. Goede communicatie van de winkel om de klant op de hoogte te houden van de stand van zaken. Prima winkel!
Pakket werd snel en goed geleverd
ruim assortiment, snelle en correcte levering.
Producten worden netjes en redelijk snel geleverd. In mijn pakketje was 1 artikel vergeten, maar na een telefoontje werd dat meteen nagestuurd.
alles 100% perfect
de bestelling is gelijk dezelfde dag op de post gedaan. Daar was ik erg blij mee!
Uitgebreide keus. Keurig geleverd. Dik tevreden. Zal ik zeker nogmaals gebruiken
In de namiddag bestellen,volgende morgen bezorgd
Gevonden wat ik zocht, leuke dingen gezien die ik nog niet eerder had ontdekt(zoals dieren neus met snorharen),bestellen ging vlot,snel respons en netjes verstuurd.
Snel, goed en zoals op de site
We hebben ons poppenhuis gekregen. We zijn tevreden. Netjes afgewerkt.
top! Goeie naam!
top
Ik ben heel blij met mijn bestelling. Bijna alles was als ik verwachtte. Behalve enkele dingentjes die niet helemaal goed was. Een lot van 3 miniaturen, ketel, broodrooster en blender: dit was slechte qualiteit. Echt een verschil met de andere producten. Verder was het goed. Ik ga door met bestellen, maar volgende keer ga ik beter kijken naar de foto’s. Excuus voor de fouten, ik kom uit Frankrijk.
Makkelijk te bestellen en snel verzonden. Goede service
Ze hebben een grote sortering en heel veel keuze, materiaal op de site ziet er in het echt ookgoed uit ! Een vriendelijke service!👍😉💐👋
Mijn vriendin had Pony haaknaalden voor haar verjaardag gevraagd. Ik had ze besteld bij Monique. Een haaknaald was in bestelling maar na telefonisch overleg zou Monique er voor zorgen dat ik de haaknaalden op tijd binnen had. Dat was super geregeld. Mijn vriendin was heel blij met de haaknaalden. Of ze in de praktijk ook voldoen aan haar wensen is mij niet bekend.
Super snelle levering, netjes ingepakt en goede spullen. Webshop fijn overzichtelijk. Super, ik hou ervan!
Heel vlugge afhandeling van bestelde produckt
Zie hierboven
Leuke ervaring , vlotte levering,alles in orde.
Mooi materiaal vlugge verzending
Some stuff that I ordered was not in stock, I was contacted and they replaced it with something else.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede