Pluspunten
Snelle levering! Zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Super. Er wordt mee gedacht en een oplossing gezocht voor vervanging als iets niet leverbaar is.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Leuke poppenhuis spulletjes voor een redelijke prijs
Pluspunten
Klantvriendelijkheid is top. Veel kennis van zaken, kortom geweldige winkel.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering.
VerbeterpuntenDe werking van de website vond ik af en toe irritant, met name als je van je winkelwagen naar “verder winkelen” wilt. Vaak ga je dan weer helemaal terug naar het begin i.p.v naar waar je gebleven was.
bedankt voor de melding wij proberen het op te lossen. beste klant, bedankt voor uw beoordeling. mocht er toch iets zijn of u vind een fout op onze website dan horen wij het graag. met vr groet monique
Pluspunten
heel netjes verpakt, en snelle levering
Pluspunten
Niet te duur.
VerbeterpuntenSneller verzenden.
Pluspunten
snel en goede levering goed verpakt een 8
Verbeterpuntengeen idee
Ik ontbrak 1 oogje i.p.v. 40 stuks had ik er maar 39.
Pluspunten
Snelle levering uit voorraad tegen prima prijs.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede