Beste, bedankt voor uw beoordeling. dit stellen we erg op prijs en hopen in de toekomst hierdoor u nog beter van dienst te kunnen zijn. met vr groet Monique
De prijzen zijn aan de maat, zeker voor het papier...goede kwaliteit maar kwantiteit/prijs best wel heftig
Pluspunten
Goede service. Het pakketje was goed ingepakt. Alles was naar wens. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
10+
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er ontstaat brak iets en dat is direct nagezonden hartelijk dank daarvoor
Pluspunten
Met verzending was iets mis gegaan. Direct gecorrigeerd. Top!
Pluspunten
Prima snelle levering
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de katoen valt tegen, m'n moeder van 90 steekt heel vaak in de losse draden
Pluspunten
Geen commentaar. Het is in één woord geweldig.
Pluspunten
Goede service. Perfect verpakt.
Pluspunten
Verkeerde besteld maar met een mailtje was het geregeld!
Pluspunten
Snelle communicatie over levertijd, keurig verpakte materialen. Ik ben blij met hobbyboutique Monique!
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede