Pluspunten
Super snelle afhandeling, zondag besteld en dinsdag in huis! (Verzending naar België) Heel kwalitatief product en ook nog eens super mooi!
Een bestelling die niet door de brievenbus past of een hoge waarde heeft wordt met een unieke traceercode via DHL of PostNL verzonden. Met deze code is de verzending te volgen. Je krijgt van een mail met deze code doorgestuurd zodra de eerste vermelding van deze zending op de website vermeld staat..... Dit dan ook doen!Geen code ontvangen.
een katje was beschadigd
Pluspunten
Snelle verzending en goed product
Pluspunten
!!!!!!!
Pluspunten
Zeer snel geleverd, leuk verpakt. Echt een aanrader!
Pluspunten
Het was makkelijk om te bestellen. Ik werd tijdens het wachten goed op de hoogte gehouden van mijn pakket. Dat arriveerde zeer vlot. Het was zeer zorgvuldig ingepakt met wat extra's. Heel lief. Ik ben zeer blij met mijn bestelling.
Pluspunten
Een van de weinige online bedrijven met een assortiment waar voor mij voldoende te kiezen viel.
Pluspunten
Prima website - eenvoudig te bestellen - gemakkelijke afhandeling - verschillende betaalmethoden
Pluspunten
er wordt gedaan wat er is afgesproken top
Pluspunten
Komen afspraken na, zijn betrouwbaar en prijs/kwaliteit is goed! Heb geen klachten.
VerbeterpuntenNog te kort om daar iets over te zeggen
Pluspunten
alles is goed, zolang ik mijn hondje maar kon maken.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis met een lekker snoepje erbij
Verbeterpunten—
Burg M van Veenlaan 116