Leek wel te mooi om waar te zijn.

Eerst via email contact gehad waar ze ontzettend snel op reageerden met antwoorden op mijn vragen. Dan de bestelling geplaatst en dag erna al in huis. De ketting is echt prachtig.

Goede service!

Mijn product was snel geleverd.. Heb een Dog Tag met tekst besteld en een balletjes ketting erbij van 4 mm. De dog Tag was netjes gegraveerd. Heb contact gehad met Chistel die de Dog Tag gegraveerd heeft ( aardig dame )contact liep zeer soepel. Ik ga zeker nog een keer hier wat voor mezelf bestellen.

Uitstekend ...goede service ook

Makkelijk besteld, prachtig sieraad

Mooie zilveren ketting besteld voor mijn zoon. Snel geleverd. Heel mooie ketting! Hij krijgt er veel complimenten over.

Prachtige ketting, goede communicatie

Zeer tevreden, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Kortom een tevreden klant.

Goeie service en snelle levering.

Supersnelle levering ! Dank !!

Mooie ketting, precies wat ik verwachtte.

Subliem

Perfecte prijs kwaliteitsverhouding, ook snel in huis.

Top productie ‘

Heel veel keuze tegen redelijke prijzen en een zeer goede klantenservice Kortom top!

Overzichtelijke site met veel keuze

Snel verstuurd en prima geregeld

Top service en mooie kwalitatieve sieraden.

Top service en mooie kwalitatieve sieraden. Fijn om te dragen.

Al een tijdje klant, prima prijs kwaliteit verhouding

Als je iets besteld altijd snel in huis

Als ik iets zoek wordt er met mij meegedacht, en mocht ik het niet naar de zin vinden of de maat is niet correct, wordt er helemaal niet moeilijl gedaan met ruilen of terug betaling. Helemaal super, netjes en correcte antwoorden klantenservice goed en snel bereikbaar!

...

...

Mooie kettingen en armbanden nette prijs

Snelle nette levering

Mooie kwaliteit, fijn om te dragen.

Het zilver is goed en zelfs in de zomer geen blauwe gloed door afgeven. Komt keurig verpakt aan op de afgesproken tijd.

Gewoon top.

Goede kwaliteit.

Top service en mooie sieraden.

Snel geleverd en zeer mooi sierraad.

Beste prijs en het beste zilver

Heb eens een zilveren ketting op een andere site besteld, en na een week was het zilver al dof geworden. Vanaf nu bestel ik alleen nog op ketting en armbanden. Ze hebben ook de voordeligste prijs, en heel snelle verzending.

uitstekend

mooie sieraden snel geleverd en niet al te duur

Uitstekende firma

Zeer tevreden wat betreft verzending en verpakking prima voor elkaar. En ook het armbandje zeer mooi en dat voor die prijs fantastisch.

Zeer tevreden met mijn ketting:" zeer mooie kwaliteit. Ben er erg blij mee..., bedankt voor alles.

Top bedrijf

Mooie ketting besteld maar bleek toch te kort te zijn voor mij wensen ermee ,teruggestuurd en kreeg een langere geleverd via topservice via de tel en mail..erg begripvol en hulpzaam,en nu erg gelukkig met de mooie ketting..christel en team..bedankt toppers!

Fantastische service!

Ik was op zoek naar afwijkende maat ketting, die niet standaard in het assortiment zat. Geen probleem, Christel regelde het voor me en leverde het razendsnel. Echt fantastisch, deze persoonlijke service!

In één woord; top

onwijs goede service zoals het hoort, hoewel een “speciale” bestelling, was geen probleem. Ik zal deze zaak 100% aanraden. Supermooie sieraden.

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam

Over Kettingenenarmbanden.com

Online juwelier sinds 2008, gespecialiseerd in écht zilveren kettingen en armbanden voor dames, maar vooral ook heren! Ons assortiment is samengesteld uit diverse klassieke schakelsoorten die wij in zo veel mogelijk breedte- en lengtematen proberen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad, wat zorgt voor korte levertijden. Bovendien verzenden wij gratis binnen Nederland bij een bedrag vanaf €40,- Kwaliteit en uitgebreide service staan ​​bij ons voorop. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van Europese fabrikanten of van de Nederlandse groothandel. Al onze sieraden boven de 8 gram zijn onderzocht en voorzien van een wettelijk verplicht zilverkeurmerk. Dit keurmerk is jouw waarborg voor een écht zilveren sieraad. Bezoek ons en ontdek ons uitgebreide assortiment!