Zo als altijd geweldig

Mooi verpakt. Hele duidelijke site, kwaliteit, snelle reactie als je iets vraagt en snelle levering. Kortom voor armbanden en kettingen moet je hier zijn. TOP.

Leuke ketting

Ik weet dat ik mijn volgende bestelling zeker ook weer bij kettingen en armbanden koop.

Armband voldoet zeker aan de eisen.

Super juwelier

Regelmatig bestel ik bij Christel mooie kettingen. Zowel op maat gemaakte als kant en klaar. Mails worden goed en snel beantwoord. Telefoon word ook opgenomen. Er word goed geluisterd naar je wensen. De sieraden zijn van top zware kwaliteit! Helemaal fan. Wat heel handig is, als je bijvoorbeeld een schakel ketting 5 mm breed nodig zou willen dan word de ketting afgebeeld op een paspop, zo zie je duidelijk hoe breed de ketting is en dat is echt heel handig. Ik raad iedereen aan hier hun sieraden te kopen. Super service en kwaliteit!

Nog niet ontvangen

Ik ben netjes gebeld, dat ik per ongeluk een cadeau doosje teveel had besteld en of dat de bedoeling was. Helaas heb ik alleen via post.nl nog niet mijn bestelling mogen ontvangen. Dat vind ik na 5 dagen toch best lang duren.

Erg tevreden

Goede service en goed product, als je een vraag hebt reageren ze hier snel op en duidelijk

Helemaal geweldig !

Ik was op zoek naar 3 speciale hals kettingen ,maar was nergens aan te komen . toen ik via kettingenenarmbanden,com met Christel in contact kwam ,was het zo geregeld .3 perfecte op maat gemaakte halskettingen gekocht ,met een zeer vriendelijke verkoopster ( Christel ) . Bedankt !! Groetjes Margot ,

Als je een nail stuurt, snel antwoord, ik zou willen dat alle bedrijven zo met Jun klanten om ging.

Aanrader!

Christel denkt echt met je mee en is zeer behulpzaam. Het contact verloopt snel en soepel en komt zeer betrouwbaar over. Het is mijn zoveelste bestelling hier en blijf hier komen, want heb niks op of aan te maken dan behalve alle lof te geven over hun werkwijze. Verzending is ook snel en super verpakt. Elke keer weer een cadeau !

Goede sortering op meerdere maten.

Goed bedrijf met snelle levering.

Geweldig, alles zeer goed.

Al 2 keer een heren ketting gekocht voor mijn zoon. Zeer goed verpakt voor verzending en de ketting zelf mooi ingepakt met mooi inpakpapier. En snelle verzending. Kwaliteit vd ketting blijft mooi. Dankjewel

Geweldig mooie ketting

Mooie ketting, massief zoals beloofd en erg mooi afgewerkt.

Zeer tevreden door snelle levering bestel er zeker nogmaals !

Zeer tevreden door snelle levering bestel er zeker nogmaals!

Super mooi

Koop ik voortaan altijd. Prachtig

Heel Tevreden.

Ben altijd weer tevreden met de mooie kettingen en armanden.

Zeer vriendelijke en behulpzame Mevrouw

Mooie ervaring met deze webshop .Waarvoor dank!!!

Betrouwbare, vriendelijke en snelle behandeling van order!

Geef nooit een 10 want perfectie bestaat niet;-)

Helemaal super!

Zeer tevreden met mijn nieuwe ketting!

Beautiful product, excellent customer service!

The chain looks beautiful and shiny. It looks exactly the same as shown on the pictures in terms of color and shape. It also perfectly matches the size (length, width, thickness, etc.) as shown on the pictures and written in a technical table. Unfortunately I needed to return and replace the chain for another one - in this case Christel was very kind and friendly to assist me with this in a very timely manner. 100% recommended! :-)

Goede en snelle service!

Makkelijk in omgang en er wordt meegedacht voor een optimaal resultaat!

Super echt een aanrader. Zal zeker nog keer wat kopen op deze website.

Verzending gaat vlot, netjes verpakt en prima kwaliteit sieraden.

Prima site veel keuze

Goede site , mooi ingepakt Veel keuze

Helemaal goed

Goede klantenservice krijg snel antwoord, produkt van goede kwaliteit. Helemaal tevreden.

Mooi product en goede service

Snelle levering en goede service, aanrader!

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam

Over Kettingenenarmbanden.com

Online juwelier sinds 2008, gespecialiseerd in écht zilveren kettingen en armbanden voor dames, maar vooral ook heren! Ons assortiment is samengesteld uit diverse klassieke schakelsoorten die wij in zo veel mogelijk breedte- en lengtematen proberen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad, wat zorgt voor korte levertijden. Bovendien verzenden wij gratis binnen Nederland bij een bedrag vanaf €40,- Kwaliteit en uitgebreide service staan ​​bij ons voorop. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van Europese fabrikanten of van de Nederlandse groothandel. Al onze sieraden boven de 8 gram zijn onderzocht en voorzien van een wettelijk verplicht zilverkeurmerk. Dit keurmerk is jouw waarborg voor een écht zilveren sieraad. Bezoek ons en ontdek ons uitgebreide assortiment!