Kan niet beter

Zeer snelle levering erg tevreden heb voor tweede keer besteld gewoon prima snel en goede ketting

Mooie sieraden en goede service

Ketting en armband besteld mooie kwaliteit en snelle levering. Goed verpakt.

Toppie

Zeer blij zeer mooi.

Uitstekende service

Goede levering, product naar behoren. Alsof het van de showroom komt. Me ogen doen nog pijn van de glans hahahaha. Al met al ik ga hier honderd procent vaker bestellen. Heel goed geholpen Bedankt

Hele snelle verzending. Reageren snel op mail. Had een te dikke ketting besteld. Snel gemaild. Werd netjes omgezet naar een dunnere ketting. Gewoon helemaal top.

Volgende dag geleverd

Volgende dag geleverd perfect

Goede prijs/kwaliteit

Mooie ketting gekocht en snel geleverd, heel erg blij mee!

Goede service en kwaliteit

Snelle levering goede service en mooie kwaliteit!

Alles perfect!

Mooie ketting, heel mooi verpakt en alles op tijd en volgens afspraak. Heel blij.

In 1 woord!!!!geweldig

Gisteren besteld ondanks het slechte weer En toch op tijd verstuurd en geleverd. Maar is precies zoals aangegeven. Helemaal naar wens. Zoals de beschrijving deed en doet vermoeden zo zit hij ook mijn pols. Ga zo door en tot mijn volgende aankoop in de toekomst.

mooi en degelijk materiaal.

enorme keus,mooie kwaliteit.

Grandioos geweldig perfect.

Helemaal geweldig

Snel! Goed! En duidelijk

Mooie site! Goede prijzen en snel geleverd!

Op tijd alles geleverd gekregen. Goede kwaliteit

schitterend

fijn, licht, mooi geslepen en afgewerkt, schitterend(letterlijk en figuurlijk) oblect

Het product"ketting" super blij mee. Super bedankt

Zeer tevreden met mijn ketting. Super winkel met groot assortiment van mooie zilveren kettingen , goed verpakt en snel geleverd. Een aanrader

Retesnel en niet te duur

Een last minute beslissing en toch op tijd voor de kerst binnen. Mooie elegante cadeau verpakking, dus kon bij aankomst gelijk onder de boom. Kwaliteit van de ketting is goed.

Erg netjes geholpen!

Ketting besteld die te dik bleek. Deze retour gestuurd en zonder problemen een andere toegestuurd gekregen. Verschil werd nietjes verrekend. Telefonisch contact was ook erg netjes!

Hele goede service ondanks kerstdrukte

Ik had een ketting besteld als kerstcadeau maar had met bestellen niet goed gelezen over de levertijd. Na een telefoontje heeft ze de ketting nog dezelfde dag gemaakt en was deze ruim op tijd binnen. Chapeau voor de goede service.

Perfect.

Heb al meerdere kettingen en armbanden of hangers gekocht en het is altijd goed.

Volledige service

Huisnummer vergeten in te vullen bij bestelling... dezelfde dag nog bericht van gehad. Toppie

Volledig naar mijn zin ,voor de 2 keer besteld en weer tevreden.

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam

Over Kettingenenarmbanden.com

Online juwelier sinds 2008, gespecialiseerd in écht zilveren kettingen en armbanden voor dames, maar vooral ook heren! Ons assortiment is samengesteld uit diverse klassieke schakelsoorten die wij in zo veel mogelijk breedte- en lengtematen proberen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad, wat zorgt voor korte levertijden. Bovendien verzenden wij gratis binnen Nederland bij een bedrag vanaf €40,- Kwaliteit en uitgebreide service staan ​​bij ons voorop. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van Europese fabrikanten of van de Nederlandse groothandel. Al onze sieraden boven de 8 gram zijn onderzocht en voorzien van een wettelijk verplicht zilverkeurmerk. Dit keurmerk is jouw waarborg voor een écht zilveren sieraad. Bezoek ons en ontdek ons uitgebreide assortiment!