Goedemorgen, Heel vervelend dat uw bestelling niet is aangekomen, maar als u dat via de normale weg aan ons meldt (dus even een telefoontje of mailtje) krijgt u een vervangend product opgestuurd. PostNL raakt soms zendingen kwijt maar wij nemen daar volledige verantwoordelijkheid voor als u dat even persoonlijk aangeeft. Ik zal u een nieuw product opsturen en stel het op prijs als u de beoordeling aanpast zodra u de armband in huis heeft. Met vriendelijke groeten, Christel Veenhuis Kettingenenarmbanden.com
Originele beoordeling