Uitstekende site

Ruime keuze, netjes verpakt Snel geleverd

top

zowel de levering als de halsketting in één woord perfect

Goede en snelle afhandeling van het bestelde.

Snelle afhandeling.

Goed geholpen aan de telefoon

Ik heb gebeld om te informeren of de zilveren armband die ik wilde kopen nog op tijd zou zijn voor de zondag voor Sinterklaas. Diegene die de telefoon beantwoordde ging vervolgens kijken of gewenste armband nog op voorraad aanwezig was. Gevolg 2 dagen later de armband keurig op tijd in mijn brievenbus aangetroffen, Overigens heb ik al een geheel verkorte versie van mijn ervaring een dag of 2(?) geleden gegeven. Nu dan een , bepaald de laatste keer, uitgebreidere versie.

Betrouwbaar, snel, vakmanschap.

Ik bestel hier al enkele jaren sieraden uit het dure segment en ben altijd tevreden. ook aanpassingen en reparaties, verzoeken (zelfs als deze niet alledaags zijn zoals het aanpassen van sieraden voor een dierbare teddybeer of mijn hond), retourneren, het kunnen afbetalen indien dit gewenst is, discrete en verzekerde verzending. Alles klopt. En dat straalt vooral vertrouwe uit NAAR de KLANT. En nee ik werk er niet, ik ben geen bekende oid, etc, ik ben gewoon echt een supertevreden klant en ik raad iedereen aan eerst hier eens te kijken wat het aanbod is voor wat u zoekt en de mogenlijkheden zijn alvorens verder te zoeken voor uw sieraden. (Ik geef normaal geen 10 als cijfer als ik iets moet.beoordelen maar door de uitmuntende klantbriendelijkheid die ze extra bieden verdienen ze er niet minder dan 10. Period.)

top

zowel de levering als de prachtige halsketting verdienen alle lof

top

perfecte levering van een prachtige halsketting

zeer correcte afhandeling van een prachtige ketting

zeer correcte afhandeling van een prachtige ketting

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering via brievenbuspost en mooie ketting van goede kwaliteit ontvangen. En de prijs is top!

Uitstekende zervice

Met dank aan het gevoerde telefoongesprek rond de leveringstijd.

Prima. Telefoongesprek over levering uitstekend, helder.

Zie boven

super

super aleen kon ik r niks mee

Mooi armband

Ik wou hem hebben met 3 namen er op en hij is super mooi geworden ben er heel te vreden over

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Mooie stevige ketting

SUPER !!!

Helemaal volgens verwachting en volgende dag geleverd. Super service! Bedankt.

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam