Geen enkele reden om niet te bestellen bij kettingenenarmbanden.com

Altijd snel geleverd. Verder goede kwaliteit voor een kleine prijs. Top

Ik zal hier zeker weer bestellen

Site is overzichtelijk. Product werd snel verzonden en je werd goed op de hoogte gehouden. Top!

Goeie snelle levering en precies zoals de foto’s

Volgende keer weer daar bestellen

Prachtige ketting, snel bezorgd.

Super snelle levering zoals altijd

Een top bedrijf

kwaliteit is prima alleen heb ik 40 euro aan zilver gekocht voor 160 euro

Snelle levering, mooi verpakt. En een schitterende ketting voor een goede prijs. Goede kwaliteitsprijs verhouding.

Armband zilver

İk heb beste ontvangen bedankt

Perfect zoals altijd

Kwaliteit voldoet zeker aan verwachting. Zeer blij mee. Dankjewel!

Lekker snel. Levering via een brievenbuspakketje.

Ik ben zeer tevreden

Mooie ketting en snel geleverd. Precies als de omschrijving

Supersnelle levering van goed mooi product in leuke cadeauverpakking.

Snelle levering, prima kwaliteit

Zocht een slangencollier. Was precies wat ik voor ogen had.

Goede keuze, goede prijs

Ruim aanbod voor een leuke prijs. Sneller levering.

Topservice

Vlot en zorgvuldig

Ik heb telefonisch contact gehad over de maten en dikte van een ketting waar ik een kraal aan wilde hangen. Mevrouw aan de lijn heeft alles voor me nagemeten en ik ben heel blij met de aankoopt. Past perfect, ik raar deze webwinkel zeker aan! Nogmaals dank.

Top!!!

Mooie halskettingen voor een heel correcte prijs. En eerlijk, ik bestelde 2 kettingen na elkaar en kreeg mijn verzendingskosten meteen terug...nooit meegemaakt!!!! Aan te bevelen!!!!

Mooie sieraden.

Heb laatst een ketting bij hun gekocht. En ik ben super tevreden er over. Word mooi en goed afgeleverd in een mooi ingepakt doosje. Aanrader.!:)

Wil zeker opnieuw bestellen.

Formidabel

Makkelijk bestellen, duidelijke omschrijvingen, snelle levering. Geen klachten van mijn kant.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer goede service alles in orde

Zeer mooi en goede kwaliteit super mooie zilver ketting snel en vlot geleverd zeker aanbevolen en te vertrouwen. Super

Snelle levering En het artikel was top

Positief

Het bestelde artikel was anders dan ik verwacht had, niets mis mee, maar gewoon niet wat ik gedacht had. Artikel retour aangemeld en teruggestuurd. Na enkele dagen een keurige kredietnota ontvangen met de belofte dat het geld teruggestort wordt. Alles zoals op de site beloofd wordt. Goede service, al zou het wenselijk zijn dat wanneer men via de site aangekondigd dat een artikel geretourneerd wordt men een berichtje (mailtje) zou ontvangen met de mededeling dat het retourbericht goed ontvangen is en men er nota van genomen heeft.

Hartstikke goed

Prachtige ketting hier gekocht. Zeer betaalbaar ook vergeleken met andere sites/juweliers

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam

Over Kettingenenarmbanden.com

Online juwelier sinds 2008, gespecialiseerd in écht zilveren kettingen en armbanden voor dames, maar vooral ook heren! Ons assortiment is samengesteld uit diverse klassieke schakelsoorten die wij in zo veel mogelijk breedte- en lengtematen proberen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad, wat zorgt voor korte levertijden. Bovendien verzenden wij gratis binnen Nederland bij een bedrag vanaf €40,- Kwaliteit en uitgebreide service staan ​​bij ons voorop. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van Europese fabrikanten of van de Nederlandse groothandel. Al onze sieraden boven de 8 gram zijn onderzocht en voorzien van een wettelijk verplicht zilverkeurmerk. Dit keurmerk is jouw waarborg voor een écht zilveren sieraad. Bezoek ons en ontdek ons uitgebreide assortiment!