Koningsarmband met graveerplaat

Vandaag binnen gekregen. 14 mm breed. Dacht even te breed zou zijn maar nee echt niet. Super gaaf !!!! Nu toch verder sparen voor de ketting !!! Aanbeveling zekers. Dit is de vierde keer dat ik er bestel. Zal vast vaker worden. Top bedankt.

Mooi sieraad, snel en prima prijs

Voor onze oudste voor haar verjaardag een zilveren collier besteld. Een heel mooi collier voor een hele schappelijke prijs. Dag erna al geleverd, netjes verpakt en aangetekend. Ofwel een zeer tevreden klant die zeker nog een keer terug komt bij jullie.

Mooi en slecht.

Ik heb een van mijn artikelen ontvangen via de brievenbus. Vind ik voor een dure arm band een vreemde levering. De tweede artikel is nog niet geleverd maar hiervoor moet ik wel tekenen. Armband ziet er mooi uit. Slechte/ vreemde keuze leveren. Product mooi. Nog niet gedragen. Net binnen.

Zo geadverteerd precies zo gekregen en op.tijd.

Zeer mooie kwaliteit tegen een betaalbare prijs en precies gekregen zoals geadverteerd en geen nare verassingen. Top ga zo door!

Zeer snelle levering. Product perfect ingepakt. Ketting bijzonder mooi en perfect wat de gevraagde lengte betreft. Zeker een huis van vertrouwen.

Snel geleverd mooie ketting super !

top product en levering

goede service, snelle bezorging en goed product

Ze is flexibel omgegaan met mijn ruiling van een armband!!!

Christel denkt altijd pro actief met me mee.

Snelle levering en precies zoals omschreven. Keurig verpakt en cadeau verpakking was ook fantastisch. Aanrader!

Bestelling verzorgd zoals afgesproken. Mooie armbanden. Tip: misschien iets waarmee aangegeven wordt hoe groot de schakel is. Met alleen de mm kun je snel een foute inschatting maken

Eerlijk, Transparant, Top Kwaliteit, uitstekende services. Ik raad iedereen kettingenarmbanden aan. Wij gaan zeker nog meer kopen.

Snelle levering en mooi product

Het is een mooie ketting, heeft ook beetje een gewicht en het schijnt mooi.

Makkelijk, snel en volgens afspraak

Goeie website en alles naar wens. Ik zou alleen graag meer aanbod zien van zilveren hangers en opties voor grotere oogjes!

Alleen maar positief

Duidelijke website, keuzes in varianten zijn makkelijk te maken, prettige prijs, snelle levering en keurige verpakking! Zoal ik al zei: alleen maar positief!

Vriendelijk en behulpzaam

Prettig geholpen, snelle levering en goede klantenservice.

Mooie ketting en netjes afgeleverd

Mooie ketting en netjes afgeleverd alleen met post nl een en al ellende

Snel leveren goede prijs aardige personeel

Tweede keer besteld en weer keurig geleverd en op de hoogte gehouden.

Super Service!

Ik heb een koningsketting besteld, binnen 3 dagen heb ik de ketting mogen ontvangen. Uitstekende kwaliteit, ik ga zeker in de toekomst opnieuw bestellen!

Ik heb een prachtige ketting mogen ontvangen. Volgens de website kon de ketting binnen 5 dagen geleverd worden en dit was ook zo. Helaas door post nl wel wat vertraging opgelopen, maar hier kan kristel niks aan doen. De ketting was mooi verpakt , ze besteed er extra aandacht aan. Gewoon top!

Prachtig product

De armband die ik bestelde kwam snel en mooi verpakt in de bus. Fijn product en fijne service.

Mooie kettingen voor een goede prijs

Al een paar keer besteld, snelle goede service. Alleen de laatste is niet aangekomen, maar werd wel aangemerkt als afgeleverd. Dit ligt echter bij de post. Zelf maar een nieuwe besteld. Hopelijk komt deze snel aan!

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede service!

Zeer betrouwbaar en goed kwaliteit.

Mijn ervaring met deze online winkel is zeer goed. Ik heb zelfs een keer mogen passen. Alle sieraden, en ik geef ze vaak kado, zijn allemaal perfect.

Alles correct en snel geleverd

Alles correct en snel geleverd