Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, waar erg goede communicatie tussen is. de afspraken qua levertijd zijn allemaal nagekomen samen met de garantie op mijn ketting , waarna ik een nieuwe kreeg , omdat dit nog onder garantie viel. Kortom: Zeer tevreden!!
Verbeterpunten- voor zover ik weet niet
Pluspunten
Overzichtelijke site.
Pluspunten
Comunnicatie ten behoeve van informatie aanvragen en dergelijke is perfect. Je word goed verwoord en het is duidelijk. Goede prijzen voor het zilverwerk. Een betrouwbare onderneming!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
goede kwaliteit ketting, echt zilver!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer goede communicatie en advies over de producten. Zeer snelle levering en een super kwaliteit voor een mooie prijs.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
duidelijk en corecte informatie volgende keer zal ik zeker terug bij jullie bestellen. Dank u!
Verbeterpuntensite van de post is niet betrouwbaar , mijn pakje was niet te vinden in system, dus ik kon niet zien wanner ongeveer geleevrd zou worden.ik heb mijn bestelling gekregen na vier dagen.dit is geen klacht maar info over die link van Bpost.ik ben tevreden met mijn bestelling.
Pluspunten
Duidelijk en snel antwoord op vragen, snel leverbaar en betrouwbaar, veel mogelijkheden ook graveren werd erg mooi resultaat!
Pluspunten
snelle bezorgservice en goede betalingsmethode
Pluspunten
Op tijd geleverd,in beginsel goed contact "Medewerkster Cristel ",kettingarmbanden.com. Bedoelde zending had ik willen houden,ware het niet dat er een fout in die armband zat.Retourzending kostte mij €6,85. Dit heb ik ter controle laten zien aan diverse andere mensen.dit voor wat mijn klacht betrof. Genoemde medewerkster,zag echter niet de fout die in de armband zat,terwijl dit overduidelijk was/cq aanwezig was. Begon over Reparatie in plaats van Vervanging. Product is net besteld. Ook heb ik een en ander uitgebreid beschreven,in een begeleidt schrijven,en ook een telefonisch contact(Tot twee keer toe!) Twijfel daarom ernstig of dit wel een Goud/Zilversmid was/is. Jammer,ik had graag zaken met haar/hem willen doen. Blijft bij mij de vraag"Heeft die Cristel de fout gezien? die in het product zat? Mvg P.J.Poolen Jan Verfailleweg 230 1783BJ Den Helder
VerbeterpuntenNieuwe toesturen,en goed kijken of deze wel in orde is,en klant serieus nemen.
In onze ogen hebben wij u een passende oplossing geboden, maar de wil om tot een oplossing te komen moet er van beide kanten zijn. Het enige dat wij u hebben gevraagd is even te kijken naar een door ons gemailde foto en aan te duiden wat niet in orde was met de armband. Daar ging u niet mee akkoord en daarom hebben wij netjes het aankoopbedrag vergoed. Nee, niet de verzendkosten. U heeft er namelijk zelf voor gekozen de koop te annuleren en zonder uw medewerking kunnen wij geen gebrek constateren. En ja, ook hier hebben er diverse mensen (waaronder een collega juwelier naar gekeken). Jammer dat het zo gelopen is en dat u dan ook meteen onze vakkennis in twijfel trekt. Wij hadden het graag goed en vakkundig voor u opgelost.
Pluspunten
mooi vlot en erg mooi gegraveerd en zeer zorgvuldig in gepakt. Prachtig!!
Pluspunten
Kettingenenarmbanden heeft zich uitstekend gehouden aan de leveringsvoorschrift, enkel bpost faalde hierin
Pluspunten
Snelle levering, super ketting
Pluspunten
Op zondag besteld, en op dinsdag al in huis. Zelfs mooi ingepakt voor valentijnsdag! De ketting ziet er erg mooi uit, dus ben tot nu toe super tevreden over mijn aankoop.
Pluspunten
Kwaliteit. Zeer snel geleverd.
Pluspunten
Zeerr vriendelijk, behulpzaam.,bekwaam. Kortom prima!!!
Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam
Online juwelier sinds 2008, gespecialiseerd in écht zilveren kettingen en armbanden voor dames, maar vooral ook heren! Ons assortiment is samengesteld uit diverse klassieke schakelsoorten die wij in zo veel mogelijk breedte- en lengtematen proberen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad, wat zorgt voor korte levertijden. Bovendien verzenden wij gratis binnen Nederland bij een bedrag vanaf €40,- Kwaliteit en uitgebreide service staan bij ons voorop. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van Europese fabrikanten of van de Nederlandse groothandel. Al onze sieraden boven de 8 gram zijn onderzocht en voorzien van een wettelijk verplicht zilverkeurmerk. Dit keurmerk is jouw waarborg voor een écht zilveren sieraad. Bezoek ons en ontdek ons uitgebreide assortiment!