Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met de armband. Veel plezier ermee!
Pluspunten
het is een betrouwbaar bedrijf dat kun je ook testen.
Verbeterpuntencadeau papier er bij leveren als je vraagd om cadeau verpakking
Bedankt voor uw reactie. Voor wat betreft uw opmerking over het cadeaupapier: dat sluiten wij niet bij als uw bestelling met brievenbuspost (in luchtkussenenvelop) verzonden wordt, i.v.m. kreuken onderweg. Binnenkort gaat dit veranderen. Cadeauzakjes zijn besteld! Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
1collier gekocht,.was 60 euro goedkoper dan bij de juwelier !!!!
VerbeterpuntenDe levertijd was 3 dagen,had gehoopt dat dit wat korter was, maar dat ligt denk ik eerder aan de TPG.
Bedankt voor uw beoordeling! Hoewel TNT in haar reclames belooft om pakketjes die vandaag worden verstuurd, morgen bij de geadresseerde aan te bieden, komen zij deze belofte niet altijd na, is onze ervaring. Helaas was dat bij u ook het geval. Wij kunnen daar jammer genoeg niets aan veranderen. Op het moment dat wij een zending uit handen geven is de levertijd afhankelijk van TNT en niet meer van ons (maar dat had u zelf gelukkig ook al in de gaten). In elk geval veel plezier met uw collier!
Pluspunten
zilveren omegaketting
Verbeterpuntennee
Bedankt voor uw reactie en veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
uitstekende service.armband besteld,mijn vrouw zocht toch net iets abnders,zonder problemen retour en volledig bedrag direct teruggestort op mijn rekening.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn ons ervan bewust dat het soms lastig kan zijn om uw keus te maken zonder een sieraad in het echt te hebben gezien. Daarom bieden wij op alle aankopen 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Bent u niet tevreden dan stuurt u uw aankoop terug en ruilt het voor iets anders of u krijgt uw geld terug, wat u wilt.
Bedankt voor uw reactie en veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
voor mij was alles tot nu toe goed
Verbeterpuntenmeschien moeten julie ook hangertjes gaan verkopen voor de koningsketting wand dat moes ik nou op een ander site doen (dat is ales wat ik kan verzinnen)
Bedankt voor uw reactie. Dat van die hangertjes houden we in gedachten!
nee
Klant schreef via email: Excuses voor de foute beoordeling van de rubriek personeel. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en mijn kleindochter was erg blij met haar ketting.
Pluspunten
Levertijd kan niet beter, heb een bestelling nog nooit eerder zo snel ontvangen..
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat ik het sieraad niet kan komen bekijken (winkel/zaak) daarin tegendeel is het wel mooi dat je het binnen 14 dagen terug kan sturen. Verder denk ik dat de prijzen van de kettingen een tikje lager kan..
Vanwege de momenteel zeer hoge (en nog steeds stijgende) zilverprijs kunnen wij op dit moment helaas niet de prijzen bieden die wij graag zouden willen bieden. Hopelijk heeft u daar begrip voor en houd u daar bij een eventuele volgende bestelling/ beoordeling rekening mee.
Pluspunten
snelle levering, keurig verpakt
Verbeterpuntennee
Jammer dat u onze prijs met een onvoldoende heeft beoordeeld. De zilverprijs is in het afgelopen jaar verdubbeld. U bestelde twee kettingen uit het koopjeshoekje. Wist u dat de prijs die u voor deze kettingen heeft betaald momenteel dezelfde is als de prijs die wij aan de leverancier moeten betalen? Ik hoop dat u bij een eventuele volgende aankoop rekening houdt met de zilverprijs bij de beoordeling van onze prijzen.
Van der Takstraat 8
3071LL Rotterdam
Online juwelier sinds 2008, gespecialiseerd in écht zilveren kettingen en armbanden voor dames, maar vooral ook heren! Ons assortiment is samengesteld uit diverse klassieke schakelsoorten die wij in zo veel mogelijk breedte- en lengtematen proberen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad, wat zorgt voor korte levertijden. Bovendien verzenden wij gratis binnen Nederland bij een bedrag vanaf €40,- Kwaliteit en uitgebreide service staan bij ons voorop. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan die rechtstreeks afkomstig zijn van Europese fabrikanten of van de Nederlandse groothandel. Al onze sieraden boven de 8 gram zijn onderzocht en voorzien van een wettelijk verplicht zilverkeurmerk. Dit keurmerk is jouw waarborg voor een écht zilveren sieraad. Bezoek ons en ontdek ons uitgebreide assortiment!