Prima hout snel geleverd
Levering volgens afspraak en erg behulpzame chauffeur. De pellets werden direct de garage in gereden. De kwaliteit van de pellets is ook uitstekend. Kortom, volgende keer weer Masterfire!
Wat kan er worden verbeterd? Ik denk niks. Ben al jaren vaste klant, en heb alle reden om dat te blijven
Vlotte levering
Het geheel is prima verlopen t/m de aflevering .succes.
Prettig
Persoonlijke benadering en vlotte afhandeling
Een handige en gemakkelijke website . Duidelijk omschrijvingen en makkelijk bestellen. Ervaren chauffeurs bij afleveren.
Perfecte pellets , branden schoon en weinig overgebleven as.
Heel goede pellets.
Eenvoudige duidelijke webwinkel. Heldere communicatie en snelle levering.
Alles netjes op tijd. Duidelijke mail over bezorging
Het geleverde hout ziet er goed uit. Helaas moesten we nog al even wachten op de aflevering, uur later dan toegezegd, maar wij snappen het ook wel dat het erg druk is momenteel.
Behulpzame chauffeur!
Dinsdagmiddag besteld. Woensdagochtend om kwart voor negen stond de vrachtwagen voor de deur. Pallet goed compact gevuld met mooi droog hout. Werd precies op de aangegeven plek neergezet.
Goede site met veel mogelijkheden en een correcte levering
Al m'n vragen werden vriendelijk en snel beantwoord per email. De chauffeur was ook heel behulpzaam. De levering is vlot verlopen. We denken al aan een 2de bestelling. Het hout kan ik nog niet beoordelen, maar ziet er op het 1ste zicht top uit.
Bestelling wordt perfect afgeleverd door Tielbeke. Berichtgeving via de mail is een perfecte aanvulling op de levering
Uitstekende service en vriendelijk personeel. Super geholpen. Er wordt met je meegedacht!
Het hout is compact gestapeld op de pallet. De stukken zijn mooi van grote, zowel kleine maar ook grotere brokken. Fijne bezorging. Chauffeur denkt mee.
Tweede keer besteld bij masterfire super service snel en duidelijk! En goede prijs kwaliteit verhouding en de bezorgers zijn top!
Mijn bestelling haardhout is weer prima afgewikkeld. Kreeg zelfs een vaste klantenkorting, dst eas mooi meegenomen. De levering keurig op tijd en de kist werd op de plaats gezet waar ik deze wilde hebben.
In 1 woord Perfect. Snelle en nette levering.
Goede webshop en na ontvangst van het hout. Nette perfecte stukken hout
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH