We bestelden eiken haardhout via de site en konden de leverdatum zelf kiezen.Op de leverdag ontvingen we een servicemailtje voor als er iets niet naar wens zou gaan..fijne service! Maar de levering was mooi op tijd, door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Top..volgende keer weer Masterfire!
Goede kwaliteit van pellets
Vlotte service!
Kreeg ruim op tijd een bericht dat levering op het afgesproken moment niet mogelijk was. Nieuwe afspraak gemaakt en dat ging prima!
Als je een bestelling hebt geplaatst komen ze hun afspraak na. Mocht om een of andere reden iets niet geleverd kunnen worden nemen ze op voorhand contact op om een anderen datum af te spreken. Kwaliteit van het geleverde hout is prima
Alles prima geregeld!!
zoals altijd keurig op tijd en het hout is perfect.
Een duidelijke website en heldere informatie over de levering. De levering is conform afspraken.
De reden waarom ik bij jullie bestel - en bewust iets meer betaal - is omdat jullie brandhout wel degelijk droog is en mooie blokjes van 25 cm zijn. What you order is what you get! Wel werd ik vrijdag geleverd en stond er maandag een andere lading voor de deur. Deze heb ik dan ook moeten terugsturen. Maar voor de rest prima kwaliteit wat het hout betreft. Hopelijk kan ik volgende keer bestellen aan de prijs van masterfire.nl :-)
De laatste zending riep vragen op. Bij de kaasboer hoor je vaak: ‘mag het iets meer zijn?’ Bij mij kwam nu de vraag op: ‘ mag het iets minder zijn?’ Reden: het leek alsof boven uit het krat hout gehaald was. Er zat een ‘kuil’ in de houtstapel. Dat ben ik van jullie niet gewend.
gewoon goed
Vrachtwagen chauffeur kwam op tijd en de pallet geplaatst waar ik deze wilde hebben. Hout (eiken) mooie stukken en brand goed. MaterFire volgende keer bestel ik weer bij jullie.
Op tijd besteld. Voordeel. Levering data zelf vast te stellen.
Snel geleverd na online bestellen, uitgebreide mail met goede info
Goede kwaliteit
Bestelling, levering allebei dik voor elkaar. Was een kleine afwijking, deze is na contact prima opgelost.
Prima kwaliteit
Het beste hout met minste as na verbranding. Blokken zeer goed op maat (voor onze houtrekken belangrijk) en kurkdroog. Net als denpellets: super tevreden.
Makkelijk te bestellen, mooie aanbieding, levering volgens plan
Kort telefonisch contact, besteld via internet. Snel en fijn geregeld! Chauffeur was ook zeer netjes en correct!
Goede aftersales.
Mooie prijs, altijd geleverd conform afspraak en op tijd, en het wordt keurig achterom geplaatst. We bestellen al jaren bij Masterfire en product en service blijven continu uitstekend
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH