Besteld en kon kiezen wanneer leveren. In de ochtend op de hoogte gehouden, dat het iets later werd. Maar uiteindelijk werd het toch binnen de ochtend window geleverd. Keurig waar wij het op het pad wilde.
Komt afspraken na met mbt levering.
Mooie blokken gedroogd essenhout
Het was super het lossen en in de schuur rijden super goed pluim voor de schauffeur groetjes jo van merrienboer.
2e jaar op rij , besteld, en netjes op tijd veer de deur afgeleverd . Pellets zelf zijn we erg tevreden over
Alles prima geregeld.
Ben zeer tevreden. Vriendelijke stem aan de telefoon en de bestelling keurig op tijd afgeleverd. Ook de chauffeur van het transportbedrijf was zeer vriendelijk.
Prima op tijd
Door omstandigheden moest de bezorgdag op het laatste moment verschoven worden. Geen enkel probleem.
Prima bedrijf !!
De organisatie binnen masterfire is slecht. Zo bestelde ik 1 maal 2 m3 en kreeg dat zelfde aangeleverd, maar ook voor een 2e x aangeleverd. Zou die 2e keer gewoon kunnen laten lossen. Moest zelf masterfire daarop attenderen. Verder het hout prima.
De bestelling is 1x door (ons) doorgegeven aan de transporteur, echter is de bestelling daar, per abuis, dubbel ingeboekt door de planning. Inderdaad vervelend, maar opgelost.
Snelle service en altijd vriendelijk!
Alles klopt
Tijdens het transport zijn er twee zakken beschadigd de pellets vielen er uit op de grond
Snelle correcte levering, goed verpakt.
Eerst even wat gedoe met de website. Toen maar gebeld met de vriendelijke dame en zo is alles verder soepeltje verlopen. De pallet was dit keer wat steviger van constructie dus ook het vervoer met de steekwagen ging prima. Volgend jaar weer.
Het is inderdaad even wennen met inloggen en account aanmaken, voor zowel ons, als onze klanten is het soms stoeien. Maar dit hoor bij de vernieuwingen en aanpassingen op onze vernieuwde website. Onze bereidwilligheid passen wij in elk geval niet aan en blijven wij dus telefonisch bereikbaar voor vragen, hulp en oplossingen ;-).
Service is perfect
goede service
Bestelling van goede pellets met alle benodigde certifikaten tegen een hele mooie prijs. Snel geleverd en bij de voordeur gezet. Top service!
Fantastisch geleverd! Precies op de juiste plaats gezet.
Mooi op tijd geleverd prima.
De levering altijd op de juiste afspraak. Goede website. Heb je toch nog een vraag; geen probleem, je wordt goed geadviseerd!
Een tikkeltje teleurgesteld: 1. Levering dag te laat zonder berichtgeving 2. Grotere verschillen in lengte houtblokken dan vorig jaar waardoor wat lastiger in twee of drie rijen stapelen
Om half vier besteld, de volgende dag al om 9 uur geleverd. Heel erg netjes en voorzichtig de grote kratten op de gewenste plek gezet. De kratten zijn goed gevuld. Dit jaar voor het eerst oven gedroogd haardhout dus ben benieuwd.
Prettig contact wanneer het nodig is. Maar ook de afspraken zijn duidelijk. Heel goed dus
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH