Pluspunten
aangenaam gesprek over advies houtkeuze
Verbeterpunten??
Pluspunten
Snelle service en afleveren van het hout.
Pluspunten
Goede communicatie + uitstekend hout.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correcte afhandeling 's middags gebeld de volgende dag al thuis
Verbeterpuntenniet laten bellen tijdens auto ritten eventueel later terug laten bellen of zelf terug bellen.
Pluspunten
Top hout, top levering, top communicatie!
Pluspunten
Goed hout
VerbeterpuntenOp tijd nakomen van leverings afspraken. Nu al de 2e keer dat dit niet is gebeurd.
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenKist stug te recyclen
Pluspunten
Snelle levering mogelijk Eenvoudige bestelprocedure
VerbeterpuntenEr werd in mijn geval een krat van 2M3 gestapeld hout beloofd. Aan de zichtkanten zag dit er ook prima uit maar binnenin de krat was het gestort. Helaas had ik vorig jaar dezelfde ervaring. Hierdoor wordt ik gevoelsmatig een beetje bedot.
Als eerste mijn dank voor de beoordeling en uw mail. Zou u wellicht nog in de gelegenheid zijn om foto’s te maken van de binnenkant van de kist of is alles al weggepakt? Het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat er kleinere stukken weggepakt worden in het midden van de krat en worden wij graag van dit soort excessen op de hoogte gesteld. Uw reactie zien wij graag tegemoet.
Pluspunten
Prima op tijd geleverd
Pluspunten
alles volgens afspraak
Pluspunten
Professioneel. Echt vakmensen.
Pluspunten
Vlotte levering
Verbeterpuntenals je in de log noteert dat je met de klant hebt overlegd over een nieuwe leverdatum, is het wel zo handig dat je dit telefoontje ook daadwerkelijk pleegt. Verder prima afgehandeld.
Pluspunten
Vriendelijke mensen en een goede service en een goed product
Pluspunten
Snelle afhandeling goede service en mooi hôut
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie kwaliteit! Levering heeft wat extra afstemmen nodig omdat niet conform verzoek tijdstip aangehouden wordt. Was al 2 keer zo en de mail verrast dan omdat je op de dag zelf geconfronteerd wordt met een tijdstip dat je er niet kunt zijn. Dat is niet fijn.
Pluspunten
Na een seizoen berkenhout, toch weer over op Essenhout. Brandt beter en langer. Goede en afgesproken aflevering via Tielbeke.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit op alle punten
Pluspunten
Heldere afspraken goede kwaliteit en service
VerbeterpuntenTrack and trace door transporteur laten verbeteren
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH