Pluspunten
Correcte dienstverlening, qualitatieve producten
VerbeterpuntenBereikbaarheid via telefoon, manier om kortingbonnen in te vullen op website lukt niet altijd
Pluspunten
je krijgt wat je vraagt. netjes op tijd en datum vriendelijke vervoerder, top product en ik kan het weten zelf andere producten geprobeerd kunnen niet tippen aan jullie product. waar voor je geld. geen kwantiteit maar kwaliteit. sorry ik weet het te veel lof. maar verdiend!!!!!!!!
Verbeterpuntenprijs kwaliteit zo houden dan blijf je echt bestaan. ga niet mee in de graai cultuur daar is het product te zuiver voor. dus houd het zuiver. met wel gemeende groet. ab van Megen
Pluspunten
Goede afhandeling order Klantvriendelijk
Positive
gute Qualität, kurze Lieferzeit,
Pluspunten
Duidelijke site , goed product , snelle service
Pluspunten
Goed en klantvriendelijk geholpen! De pallet paste niet onder de carport en hebben ze voor ons een speciale hoogte gemaakt.
VerbeterpuntenZou ik niet zo snel kunnen zeggen.
Pluspunten
Mooi droog hout
Verbeterpunten2soorten hout besteld, maar het meest is berkehout. Net zoals voorgaande jaren weer een hand palletwagen, dit ondanks wat op de site staat
Pluspunten
Goede ervaring met dit bedrijf. Laatste keer bleken een aantal zakken stuk te zijn na levering gebeld, en had binnen paar dagen geld terug van het aantal kapotte zakjes Dus was geweldig goed geregeld. Wat ons betreft: Ga zo door!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed geholpen
VerbeterpuntenGoed doornemen hoe het bezorgt wordt, was niet helemaal goed. Veel te grote vrachtauto, kon niet bij ons huis komen.
Pluspunten
makkelijk bereikbaar, snelle levering redelijke prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooi hout voor een gunstige prijs. volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Prima kwaliteit hout. Correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het hout is altijd van prima kwaliteit en de service is ook top.
Pluspunten
Op tijd geleverd en n.m.m. een prima prijs /kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenIk miste de service van aanmaakhoutjes en stook tips.
Pluspunten
Betrouwbaar, goede customerservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ben te vrede over het bedrijf, bestel mijn openhaard hout en krijg het op de aangegeven dag het hout geleverd
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH