Pluspunten
Netjes afgeleverd en netjes verpakt haardhout: prima kwaliteit.
VerbeterpuntenCommunicatie over bezorgtijd erg laat. Op leverdag zou ik mail krijgen omtrent tijdblok van levering. Dit vind ik persoonlijk heel laat: dag van tevoren zou erg handig zijn zodat je nog wat kunt plannen. Hout werd zonder bericht geleverd om 09:10 's ochtends en kwartier na levering ontving ik mail met bericht omtrent tijdblok van levering. Communicatie kan wat mij betreft vroeger.
Pluspunten
Prima producten voor een marktconforme prijs. M.n. de service, flexibiliteit en snelheid van reageren, maken dat wij inmiddels tot de vaste klanten behoren.
VerbeterpuntenToegezegde bezorgtijd is niet altijd haalbaar voor de transporteur. Bezorgen in de ochtend vaak niet haalbaar.
Pluspunten
Fantastisch hout , snelle correcte afhandeling,, in een woord super !
Pluspunten
2 kuub beuken hout besteld. Echt droog hout! Top!
VerbeterpuntenIk heb mijn twijfels of het echt 2 kuub is..de pallet was niet tot de rand gestapeld..beter een paar houtblokken extra erop leggen zodat de pallet echt vol eruitziet. Verder prima hout!
Pluspunten
ruime keuze goede prijs betalen achteraf aflevering ter plaatse mits bereikbaar met palletwagen
Verbeterpuntenbetere palletwagen deze blijft in gebreke bij ongelijke vloeren
Pluspunten
Prima kwaliteit geleverd, snel en mooi op tijd
Pluspunten
Levering volgens afspraak, prima kwaliteit hout, hoeveelheid OK
Pluspunten
Prima droog hout. Goede aflevering. Fijn veel aanmaakhout er gratis bij gekregen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
VerbeterpuntenPrijs is wat hoog.....
Pluspunten
super snelle levering , prachtig hout en netjes aangeleverd.
Verbeterpuntenbij jaarlijkse afname misschien iets doen met de prijs voor het leveren.
svp BTW bon
Pluspunten
Voordelig. Levering zonder problemen
VerbeterpuntenErg veel dunne houtjes erbij. Te veel.
Geachte heer/ mevrouw, als eerste onze dank voor uw beoordeling. Het is inderdaad correct dat sommige kisten meer fijn hout en sommige grover hout bevatten. Het beste kunt u in vervolg in de opmerking plaatsen dat u graag grover hout wenst. Dan kan men hiermee rekening houden in ons magazijn.
Pluspunten
Goed hout Goede afspraken
VerbeterpuntenPrijs Hout leveren in netjes
Pluspunten
Heldere website, FSC en gedroogd hout, snelle levering en werd goed geïnformeerd over het moment van leveren.
VerbeterpuntenWe hadden elsen/berk gemengd besteld, maar alleen elsenhout ontvangen. Klein minpuntje.
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH