Pluspunten
Vlotte communicatie via mail
VerbeterpuntenBesteld terwijl er voldoende voorraad werd aangegeven. Dit bleek niet te kloppen en de pellets waren niet voorradig. Ook de daaropvolgende week bleef de "op voorraad" op de site staan terwijl ik op de pellets wachtte.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit hout. Mogelijkheid dag van te voren bestelling te plaatsen. Vriendelijke support.
VerbeterpuntenEenmaal foutieve levering, maar dit was fout van transportbedrijf.
Pluspunten
duidelijke comunicatie, snel en duidelijk voor een goede prijs. En goed hout natuurlijk.
Pluspunten
Prima service, het hout werd zelfs tot aan onze tuin bezorgd.
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar Nette afhandeling Afspraken worden correct nagekomen Levering mooi op tijd en pallet wordt geplaatst waar aangegeven door klant. Acties voor trouwe klanten is goed idee!
VerbeterpuntenSite is duidelijk alleen check nog even op spelfouten. Bestelling via de site lukte niet in mijn geval, maar werd telefonisch keurig opgelost.
Pluspunten
afspraken worden keurig nagekomen
Pluspunten
Ik bestel per jaar 4 pallets oven gedroogd beukenhout. Goed gestapeld op stevige pallets/kisten. Evt met gratis hoes tegen de regen. Perfecte communicatie via email en ook per telefoon. Afspraken worden goed nagekomen. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.
Pluspunten
Geleverd product voldoet aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenDe levering verliep rommelig in eerste instantie. Na een nieuwe afspraak met de vervoerder heb ik n halve dag vrij moeten nemen. Nadat de levertijd een uur verstreken was heb ik ze maar eens gebeld. Defect aan een voertuig, levering niet mogelijk. Vergeten om te bellen. Erg bijzonder. Dag later 3e leveringspoging blijkt het überhaupt onmogelijk om met de middelen van deze vervoerder het product fatsoenlijk te ontladen. Weer vrij moeten nemen om alles af te stapelen. Kortom: Neem een andere vervoerder!
Pluspunten
Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen omdat ze houtbriketten verkopen. Ik wilde dit graag uitproberen omdat ik voorheen altijd op hout stookte. Ze reageerden binnen een uur, en anderhalf uur later is me al toegezegd een proefpakket toe te sturen. Drie dagen later werd hij bezorgd, top!!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Directe, persoonlijke communicatie in heerlijk plat Twents. Afspraken worden stipt nagekomen. Hout wordt niet op je oprit gezet, maar netjes de garage ingereden en op de goede plek gezet.
Pluspunten
Goed kwaliteit hout (beter dan vorig jaar) Mooi grote stukken - droog Goede communicatie
Pluspunten
Alles snel en goed geregeld
VerbeterpuntenTielbeke had wat moeite om met de 2 kub hout bij onze carport te komen
Pluspunten
keuze leverdatum mooi hout
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aflevering steeds netjes volgens afspraak.
Pluspunten
Ontzettend snelle en accurate communicatie
VerbeterpuntenDe transporteur gaf een andere ETA dan jullie. Dit was verwarrend. Uiteindelijk bleek die v jullie de juiste!
Pluspunten
Hoge kwaliteit houtpellets Goede prijs Perfecte service
VerbeterpuntenNvt
Een seintje bij eventuele problemen kan wonderen doen
Pluspunten
Betrouwbaar en goede service duidelijke communicatie als er problemen zijn worden deze goed opgelost
Pluspunten
Keurig afgeleverd, al was het dag eerder dan afgesproken maar de chauffeur had het op eigen initiatief uitstekend gedaan!
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH