Pluspunten
Heel mooi droog hout. Openhaard brand er geweldig op.
Pluspunten
Zeer snelle levering en mooi hout.
Pluspunten
Prima service en zeer tevreden met verkregen produkt.
Pluspunten
Strakke planning in levering te samen met Tielbeke, Hout is netjes gestapeld. Onze laatste levering had een aantal blokken vermolmd hout, maar verder uitermate tevreden
VerbeterpuntenBloklengte en dikte variabel
Pluspunten
snel, vriendelijk
Pluspunten
Heel vlotte afhandeling van de bestelling. Vriendelijk en persoonlijke benadering .Ook transport is altijd correct en vriendelijke levering door Distrilog
Pluspunten
Snelle levering en chauffeur bracht de pellets in de garage , prima service .
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
Snelle reactie's op mijn aanvraag. Prettige afhandeling. Professioneel.
Pluspunten
Op tijd geleverd, prima kwaliteit, redelijke prijs
VerbeterpuntenWaarom niet transport direct verrekenen ipv een aparte nota te voldoen?
Pluspunten
Bestelproces verliep goed Chauffeur bijzonder hulpvaardig
VerbeterpuntenHout is niet droog, daardoor teveel sissen en rook. Afleveren verliep ook niet soepel. Zouden na 12.30 uur komen maar waren er om 11.15 uur...
Pluspunten
Quick, reliable, good quality, good price.
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Bij mij moest het hout de garage in. maximale hoogte 180cm. prima afgeleverd! Het overige hout in netten.
VerbeterpuntenBestelde berk en els gemengd. Berk brand snel en els langzaam. Mooie combinatie. Snel vuur in de houtkachel en dan els toevoegen. Helaas werd het berkenhout onder in de pallet gelegd en daarop de els, zodat ik nu niet kan mixen tenzij ik de pallet uitpak. De volgende keer aangeven echt mengen berk en els.
Pluspunten
Snelle levering, prettig en goed geholpen aan telefoon, goede kwaliteit gedroogd hout, prima service chauffeur met op plek zetten van pallets. Pallet berken in prima staat.
Verbeterpunten2 kuub pallet berken hing helemaal scheef uit zijn verband zodat steekwagen er maar aan 1 zijde ondergeschoven kon worden. Hierdoor strak wegzetten moeilijk en 90 graden gedraaid helemaal niet.
Pluspunten
Goed gedroogd hout en gestapeld (ipv gestort). Heerlijk om hier de houtkachel mee te stoken.
Pluspunten
Levering keurig op tijd
VerbeterpuntenVindt het bereik zonder kooi- aap wel heel beperkt . Ik ben van mening dat voor dit geld een fatsoenlijk los mogelijkheid inbegrepen hoort te zijn.
Pluspunten
Goede service. In de zomer bestellen, nu afleveren. Afspraken goed nagekomen. Super
99 Eibergsestraat
Haaksbergen 7481 HH