Goed geleverd volgens afspraak
Bestellen , leveren gaat altijd prima. Pallets zijn zeer goed verpakt.
Conform afspraak geleverd en mooi hout
Zie boven!
De bezorger kwam tot 2x toe niet opdagen. Jammer. Hout is verder prima.
Ik werd gebeld dat ze mijn bestelde hout toch niet op de aangegeven datum konden leveren. Ik kreeg een aanbod voor een andere houtsoort, deze heb ik geweigerd. Een dag later krijg ik alsnog een andere houtsoort geleverd. Nadat ik mijn slechte beoordeling op deze site had achtergelaten is er met mij contact opgenomen en is er gezocht naar een oplossing. Deze is naar wens afgehandeld, vandaar dat de beoordeling nu voldoende is. Toch overweeg ik wel weer om hier de volgende keer weer te bestellen
Originele beoordeling
Ik werd gebeld dat ze mijn bestelde hout toch niet op de aangegeven datum konden leveren. Ik kreeg een aanbod voor een andere houtsoort, deze heb ik gewijgerd. Een dag later krijg ik alsnog een andere houtsoort geleverd.
Precies wat ik hierboven schrijf :)
We hebben voor het eerst een bestelling geplaatst bij Masterfire ben zeer tevreden over de klantenservice en de levering, heb zo vaak gebeld voor vragen iedere keer werd ik heel goed geholpen en kreeg antwoorden op mijn vragen en ze zijn zeer vriendelijk.
Levering voldeed volledig aan de verwachtingen.
Heel attend en meedenkend. Ik had een bestelling geplaatst en meteen betaald en ook meteen een account aangemaakt. Toen maakte ik een fout en heb ik een e-mail gestuurd. Ze belden terug omdat ze geen bestelling via de vernieuwde website hadden ontvangen. Betaling hadden ze al gezien en met mijn e-mail kwamen ze erachter dat de website niet goed werkte. Alles opgelost
Hout was op,even bellen en wordt lekker vlot geleverd,telefonisch contact altijd heel prettig met de dame.
De levering via Tielbeke verliep uitstekend. Ik kreeg keurig een tijdslot van 2 uur waarbinnen de bezorger zou komen. Mooi droog hout in goed stapelbare blokken; 25 cm past goed in onze kachel. Gister de aansteek methode zoals Ingeborg adviseerde geprobeerd; klopt ! gaat prima. Kortom bedankt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Dick K.
Supergoed
Hout wat ik besteld had was niet leverbaar. Alternatief geleverd gekregen.
Pellets besteld heel makkelijk zelf de leverdatum aangeven en in prima staat alles ontvangen.
Niets op aan te merken
geleverd zoals afgesproken
Geweldige service en levering, zoals ik al lang gewend ben van Masterfire
Moet mijn bestelling nog krijgen. Hoe kan ik dit nu beoordelen!!!!!!
Originele beoordeling
Moet mijn bestelling nog krijgen.
Gewoon top! Makkelijk bestelproces, klantvriendelijke hulp van Ingeborg, kwaliteit hout is erg goed. Pallet hout is door leverancier op de juiste plek gezet. Erg tevreden
Het beukenhout van Masterfire is ongeëvenaard goed. Ik heb bij andere aanbieders wel eens ander hout besteld, maar dit is gewoon het beste. In Den Haag liet een tijd geleden de levering te wensen over, maar dat is al lang verholpen. Zeer hulpvaardige dienstverlening. Kortom: zeker aan te bevelen!
Prima ervaring, snel geregeld na aanvankelijk probleem middels bestellen via internet. Maar ja een medewerkster als Ingeborg dan kan ook niets meer misgaan !!
Gewoon top service
Inmiddels de tweede maal besteld bij Masterfire en het feit dat we de moeite nemen om een review te plaatsen zegt al genoeg. Laatste zending besteld op 22 december in de middag, de ochtend erop stond het hout al in onze tuin. Duidelijke en snelle bevestiging van bestelling en verzending, duidelijke factuur en gewoonweg geen gedoe. Ook voor Tielbeke een compliment. Beide keren vriendelijke chauffeur en chauffeuse die de pallets niet gewoonweg op de oprit neerzette maar tot achter in de tuin brachten. Hout zelf ook niets op te aanmerken. We zullen dan ook zeker voor volgende winter weer hier bestellen.
Eibergsestraat 99
7481 HH Haaksbergen