Uitmuntend

Inmiddels de tweede maal besteld bij Masterfire en het feit dat we de moeite nemen om een review te plaatsen zegt al genoeg. Laatste zending besteld op 22 december in de middag, de ochtend erop stond het hout al in onze tuin. Duidelijke en snelle bevestiging van bestelling en verzending, duidelijke factuur en gewoonweg geen gedoe. Ook voor Tielbeke een compliment. Beide keren vriendelijke chauffeur en chauffeuse die de pallets niet gewoonweg op de oprit neerzette maar tot achter in de tuin brachten. Hout zelf ook niets op te aanmerken. We zullen dan ook zeker voor volgende winter weer hier bestellen.

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Goed, snel en perfect eikenhout

Eenvoudig te bestellen online. Netjes en snel afgeleverd binnen de aangegeven levertijd. Mooi schoon en droog hout. Laat de winter nu maar komen... :-)

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? Wij zouden gebeld worden vóór levering. Dat was helaas niet het geval. Nu ging het goed, maar als wij niet thuis waren geweest had waarschijnlijk de 900 kg zware 1,8 m3 palletzending op de verkeerde plaats op onze dam gestaan...

Zeer matig

Heb meerdere bestellingen gedaan, maar zie dat de hout kwaliteit en de droging zeer matig is, danwel steeds slechter wordt. Bestel meest 4 kun tegelijk, voorlaatste besteding was het overgrote deel hout nat geworden, en had 12 vuilniszakken vol met los berkenschors. Nu mijn laatste bestelling vraag ik nadrukkelijk om een mooie party beukenhout, omdat deze in zicht / deels als sier onder een grote gashaard geplaatst gaat worden....... Heb nog nooit zon slecht partij hout gezien... geen schors meet aan de stammen, de lengtematen van 15cm tot 35 cm. kortom dit was idd mijn laatste bestelling bij Masterfire.

• Heeft u verbeter punten? Lees de toelichting

goede levering en altijd goed contact

snelle levering snel contact terug bij mailen

Goed geholpen

De pallet met haardhout keurig bezorgd in Dokkum

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Prima hout en prima levering

Alles in orde

• Heeft u verbeter punten? Nee

Op tijd geleverd en goede service

Bellen van te voren om af te spreken voor welke dag ze kunnen afleveren en waar je het wil hebben Dus was top

Kan niet beter

Top kwaliteit en volgens afspraak geleverd

• Heeft u verbeter punten? Nee

Mooi hout maar niet helemaal droog

Het beukenhout is nog te nat om goed in onze houtkachel te branden. Als de kachel eenmaal goed heet is gaat het nog wel, maar toch niet hoe het hoort.

• Heeft u verbeter punten? Hout beter drogen

Snel geleverd!

Mijn derde bestelling bij Masterfire. En het bevalt iedere keer weer hartstikke goed. Het enige dat me dit keer opviel: Ik bestelde 24 zakken briketten (10kg) en ik ontving 48 zakken van 5kg. Ook prima natuurlijk! Ga zo door!

• Welk artikel heeft u ontvangen N.v.t.
  • Heeft u verbeter punten? Site beter maken voor gebruik op mobiele telefoon.

Punctueel secuur en klantvriendelijk

Zoals het hoort

Keurige pallet gedroogd beuken in handelbare blokken.

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Goed de afspraak na gekomen

Mooie op tijd geleverd zo als afgesproken

Fantastisch en snel

Snelle en correcte levering. Erg handig die 10 kg verpakking

Top service!

Top service en snelle levering. Wij hebben nu voor de tweede keer 2kuub besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het hout. Het hout is droog en ideaal voor als je een huis hebt met een WTW installatie waarbij de buren nog wel eens willen klagen. -:)

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Goed advies op een vriendelijke manier!

Top Service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Op donderdag na vier uur besteld, met 50 procent korting op accessoires en de volgende dag voor de middag geleverd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top service en deskundig advies ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Top Logistiek door de fa. Tielbeke Transport bv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Keurig plaatsen van de pallet box ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

• Heeft u verbeter punten? N.v.t.

Bestelling zoals steeds prima, levering altijd een probleem

Ik was zoals steeds zeer tevreden over jullie service, de levering was, ook zoals steeds, ondermaats. De levering was 2 uur te laat en toen we daarover een opmerking maakten zei de chauffeur: eigenlijk was ik van plan helemaal niet meer te komen (!). Vreemd toch, het leek alsof hij me een gunst deed om de bestelling toch nog op het vooropgestelde tijdstip te leveren.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? levering

Makkelijk te bestellen

Bestelling plaatsen was makkelijk en de levering de volgende dag!

geen geld terug

Mijn eerdere beoordeling was een 10. Goede snelle service en ik werd gebeld met de vraag of alles naar wens gegaan was. Bij de bestelling had ik ook een kooiaap voor 65 euro besteld. De vervoerder gaf aan dat hij niet met de vrachtauto met kooiaap tot bij het perceel kon komen. Ik heb zelf voor een oplossing gezorgd en zou de 65 euro terug krijgen. Na mals en telefonisch contact niets ontvangen, ondanks diverse toezeggingen.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? kom beloftes na

Redelijk

De levering had vertraging. Moest zelf gaan informeren wanneer dan wel geleverd kon worden. Bleek de volgende dag te zijn. Dit kan echt beter. Anders voor niets thuis gebleven. Levering vlgende dag was wel volgens planning. Kostte me wel een dag.

• Heeft u verbeter punten? Update de levering op tijd

Alles klopt

Ik bestel nu al jaren mijn hout bij Masterfire, de chauffeurs komen altijd in het afgesproken tijdvak en zijn behulpzaam met het wegzetten van de pallet. De prijs kwaliteit verhouding is ook uitstekend, het hout is altijd droog genoeg om het direct te stoken, dit heb ik elders wel anders meegemaakt.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? ...

Snelle levering en keurig verzorgd.

Openhaardhout heel goed, maar... Van de vorige zending kon zo'n 80% direct het gestapelde houthok in. 10% moest nog een keer gekloofd worden en 10% was te groot en met knoesten en niet te kloven. Nu ging zo'n 20% direct het houthok in, moest 70% nog een keer gekloofd worden en was ook de rest van een 10% als vorige keer. In iets kleinere 'brokken' leveren; niet iedereen heeft een (open) haard waar grote brokken in passen en kunnen worden verstookt.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? In iets kleinere 'brokken' leveren; niet iedereen heeft een (open) haard waar grote brokken in passen en kunnen worden verstookt.

Snelle levering, goed verpakt !

?

Snelle keurige service

alles klopt, droog hout, goed verpakt. Nette aflevering.

• Welk artikel heeft u ontvangen Haardhout
  • Heeft u verbeter punten? nope

Eibergsestraat 99

7481 HH Haaksbergen