• Kwaliteit

Pluspunten

Een zeer duidelijke en overzichtelijke bestel-site waar je gemakkelijke je producten kan vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering, gemakkelijk bestellen, goede prijs en goede service, hulpvaardig en proberen het allemaal goed te regelen

kwaliteit van het hout is slecht. In het midden van de 2 kuub zit gewoon rot hout verstopt en veel rare vorm stukken, zodat er veel lucht is verkocht. Jammer

• Communicatie

Pluspunten

goede kwaliteit ovengedroogd kachelhout. goede afspraken over aflevering

• Communicatie

Pluspunten

Goede service, prachtig stookhout.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Goede pellets Perfecte levering

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website en komen na wat ze beloven. Ook de chauffeur dacht mee om het hout zo dicht mogelijk af te leveren waar het gestapeld dient te worden. Mooi gekloofde blokken. Goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- Orderbevestiging - Monsterpakket kwaliteit beter dan geleverde kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

Op tijd en goede kwaliteit en kwantiteit hout

• Kwaliteit

Pluspunten

na het tegenvallende reslutaat van de levering door Tielbeke, heb ik dit middels mail kenbaar gemaaakt en ben de daarop volgende dag netjes terug gebeld. De afhandeling is in mijn ogen netjes geweest met de toezegging dat ik bij een volgende keer bestellen eerst telefonisch contact dien op te nemen om een couponcode te verkrijgen voor korting.

Als je een contract hebt met Tielbeke transport zorg dat dit bedrijf zijn transporten niet aan derden geeft. Hiermee voorkom je dus dat er een transporteur bij uw klanten komt die de pallet ten eerste niet alleen uit de wagen kan verkrijgen. Ik als klant betaal voor transport maar wordt nu gedwongen de chauffeur te helpen, en van daaruit nog te helpen om de pallet achter het huis te verkrijgen omdat deze niet de beschikking heeft over een electrische pompwagen

• Communicatie

Pluspunten

bestellen via internet verliep probleemloos

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, perfect gedroogd hout, ideaal verpakt in houten kooi, waardoor je ook weer genoeg aanmaakhoutjes kunt maken.

Na vorige bestelling is bezorgen "gratis" geworden i.p.v. 50 euro. Feitelijk is er gewoon 70 euro per pallet bij de prijs opgekomen. Dat maakt het onaantrekkelijk om meer dan 2 kuub of bv. samen met de buren te bestellen.

• Communicatie

Pluspunten

zeer coulant en snel met de reactie op de e-mail

zou het niet weten

Pluspunten

Meedenken over oplossing om pakket toch achter poort te krijgen.

• Communicatie

Pluspunten

snelle reactie en opvolging

Levering aan huis. Reden dat wij de container bestelden is dat het schoon en netjes is. Zo de schuur in te rijden. Echter, met een grintpad wordt het voor het grintpad neergezet en kon ik de container leegkruien, verplaatsen naar de schuur en vervolgens het hout er weer in leggen. Totaal 2 avonden werk.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Pallet die afgeleverd werd was niet helemaal kompleet maar is perfect opgelost binnen 1 dag !

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte en correcte aflevering van het haardhout. Ook de stookkwaliteit is goed.

Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle en nette bezorging. Haardhout van mooie, droge kwaliteit. Had zelf een fout bij de bestelling gemaakt, maar het bedrijf heeft dit zeer soepel opgelost.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Prima hout voor een nette prijs. Snelle levering.

Ik kreeg geen mail of track en trace code wanneer het hout geleverd zou worden, op welk tijdstip. Zou fijn zijn als we een tijdsperiode hadden geweten.

Eibergsestraat 99

7481 HH Haaksbergen