Pluspunten
goed hout
Verbeterpuntende bezorging ging niet goed de vrachtwagen was veel te groot zodat hij aan de straat moest lossen wij wonen 50 meter van de straat af en met de palletwagen kon hij niet bij ons komen de wielen zakten weg in het aangestampte puin van de inrit toen had ik een warme avond van het sjouwen met de kruiwagen
Dag Jan, zou u ons wellicht aankunnen geven wat er misging met transport zodat wij dit met de transporteur kunnen oppakken?
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie. Ook samenwerking met transport bedrijf is soepel verlopen, ze hebben hier goede contacten mee.
Pluspunten
Pluspunten
uitstekend brandhout goede leverantie pompwagen mee was gemakkelijk om hout op juiste plaats te stellen
Verbeterpuntenbeter aan de weg timmeren om beter bekend te worden
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie
Pluspunten
snel leveren
Verbeterpuntenleveren gaat met horten en stoten, conditeid worden niet goed aan chauffeur mee gegeven (levertijdstip), plus de plek van leveren (niet vlak tegen de garage deur aan ivm kanteldeur.) Vorig jaar is tijdstip van bezorgen ook verkeerd gegaan , nu weer, en de plek van levering is na drie keer uitleggen aan de chauffeur goed gegaan. Al met al een stroef proces. Jammer
Beste Erwin, als eerste spijt ons natuurlijk onderstaande te moeten lezen. Wij gaan onderstaande oppakken met onze transporteur en komen er bij je op terug,
Pluspunten
Goed geinformeerd over levering. Geleverde is volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle levering op tijd. Goed produkt
Pluspunten
Snelle service, en super vlammen spektakel
Pluspunten
prima kwaliteit, stipte levering,prima service,
Leveringeerder dan opgegeven waardoor op verkeerde plek is gelost.
Geachte heer/ mevrouw was u de levertijd niet via de track and trace doorgegeven? We zullen dit ook even aan u mailen.
Pluspunten
Flexibel, betrouwbaar, goed te bereiken
VerbeterpuntenBeter vindbaar in de google
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed gedroogd hout, perfecte aflevering zeer behulpzame chauffeur!
Pluspunten
Snelle levering Snel telefonisch contact
Geen reactie ontvangen op mijn klacht over het transport
Geachte heer Gardien, als het goed is heeft u van ons uit al een kleine attentie mogen ontvangen en is de transporteur ingestemd met een korting van 50% op de transport kosten.
Afmetingen van de pallets kloppen niet met de realiteit wat problemen oplevert bij de aflevering
Geachte heer Schoneveld, mijn dank voor het invullen van de beoordeling en uw opmerking staat hoog op onze prioriteitenlijst. Het heeft thans te maken met het aanleveren door meerdere leveranciers. Wij hopen u hier in de nabije toekomst meer nieuws over te kunnen berichten.
Pluspunten
Snel gebracht en perfect pellets
Pluspunten
Op tijd
VerbeterpuntenZe adverteren levering met elektrische palletwagen. Helaas is dat bij onze levering niet geweest.
Geachte heer Faazen, als eerste spijt het ons bovenstaande te moeten lezen en zullen dit natuurlijk direct oppakken met onze transporteur.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Goede producten, levering volgens afspraak, vriendelijke binnendienst. chauffeurs die zelfs tot onder de carport leveren, ondanks steile helling
Verbeterpuntenhoop dat ik de tas van de actie nog nageleverd krijg want daar verheug ik me op :-)
Pluspunten
Mooi Hout en goede service.
Eibergsestraat 99
7481 HH Haaksbergen