Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en goed droog hout geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit hout. Netjes gestapeld.
VerbeterpuntenDe krat was heel moeilijk te demonteren.
Pluspunten
Betrouwbaar. Duidelijke afspraken.
VerbeterpuntenAndere palletwagen die wel de oprit kan oprijden
Pluspunten
Wederom een perfecte pallet hout! Ik ben klaar voor de wintertijd, tot volgend jaar!
Pluspunten
Snelle service, goedkoop, kwalitatief goed
VerbeterpuntenTransport was ruim 2 uur later dan aangegeven. 2 jaar geleden ontving ik nog regelmatig mails met o a ook een seizoensaanbieding als ik in het voorjaar bestelde. Dat heb ik dit jaar niet ontvangen, vond ik wel een goede actie die klanten lange termijn bindt. Mogelijkheid voor meerdere maten, bijv. 1,5 kuub? Dat past beter bij het jaarlijkse stookgewoonte van ons.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, komt afspraken stipt na.
Pluspunten
Afspraken en prijzen zijn goed en worden nakomen. Kwaliteit van product is goed.
VerbeterpuntenDe aflever-instructies juist doorgeven aan de transporteur. Dit is 3jaar op rij fout gegaan. Ik weet niet bij wie de fout lag. Bij Masterfire of de transporteur.
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit product
VerbeterpuntenHeen
Pluspunten
op een positieve wijze klantenbenadering afspraak is afspraak goed gebruik makend van de huidige ecommerce service van Tielbeke draagt zeker bij
Verbeterpuntenblijf vooral doen waar je goed in bent
Pluspunten
Wat een fijn bedrijf. Je besteld wat en ontvangt het al de volgende dag. De pallet werd ook nog eens netjes binnen gezet. De chauffeur was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Topservice, ga zo door dan hebben jullie er een klant bij. Marjan Velders
Pluspunten
Uiterst punctuele levering en goed advies! 2 kuub essenhout, paar blokjes waren wat minder.
Pluspunten
duidelijke website snelle levering
Pluspunten
Lossen problemen snel en goed op
Pluspunten
Zowel de aflevering als de stookervaring met het geleverde hout is uitstekend.
Pluspunten
Snelle reactie op mailwisseling
Pluspunten
Vriendelijkheid,reageren gelijk op email,denken mee en attent,zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
goede bereikbaarheid en service
Pluspunten
Uitstekende communicatie. Ik wilde zo min mogelijk kleine stukjes hout in de pallet. Dag later werd ik gebeld dat de pallets die nu nog in voorraad zijn redelijk wat kleine stukjes hout hebben, maar over een paar dagen nieuwe ladingen binnen komen. Ik kon kiezen wat ik wilde en heb gewacht op de nieuwe lading met grote stukken hout. De lading die bij mij werd afgeleverd, door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur, was prima! Volgende keer weer hier bestellen. trouwens ook de prijs is prima.
Pluspunten
Pluspunten
Goede service. Al een aantal keren haardhout hier besteld. Afgelopen keer was het aanmaakhout er per ongeluk niet bij geleverd, maar na telefoinsch contact werd dit zeer snel nagezonden, prima!
VerbeterpuntenDe betaling voor bezorging wordt apart in rekening gebracht. Daar zit een zeer korte betalingstermijn op (4 dagen). Dit had ik niet zo gauw in de gaten, want meestal is het iets van 2 weken of een maand.De rekening lag dus nog op de to do stapel. Na 2 weken kreeg ik echter via de mail een aanmaning op de openstaande rekening. Volgens mij is het gebruikelijk eerst een herinnering te sturen, een aanmaning is wel ineens heel formeel. Bovendien is het volgens mij in Nederland zelfs een wettelijke plicht eerst een herinnering te sturen (post kan kwijtgeraakt zijn of iets dergelijks) alvorens een aanmaningstraject in te gaan. Zo staan jullie juridisch ook sterker als er uiteindelijk echt niet betaald wordt.
Pluspunten
Goed bereikbaar Vriendelijke behulpzame medewerkers Goed adviesbover stookproducten
VerbeterpuntenCommunicatie over wijziging levering (andere dag/tijd of aanpassing product)
Eibergsestraat 99
7481 HH Haaksbergen