Pluspunten

Snel afgehandeld en geleverd. Er was een zak pellets kapot maar ipv 50 euro transportkosten is toen 30,- gerekend en dit vond ik prima

• Communicatie

Pluspunten

Prima beukenhout, brandt mooi en is goed droog

Het krat was te hoog, gelukkig wilde de meneer van Tielbeke even wachten totdat ik er eenstuk van had afgezaagd. Het vorige krat gaf geen enkel probleem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rapidité a livrer par internet c'est pratique

Communication avec le transporteur qui n'a pas envoye de pré notice, donc j'ai du appeler et il est arrivé avec 3 heures de retard sans prévenir. Ensuite il a voulu livrer sur le trottoir...

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk, betrouwbaar, accuraat

geen

• Kwaliteit

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, prima levering.

• Communicatie

Zorg voor antwoord in tijden dat je met vakantie bent!

• Communicatie

Pluspunten

op tijd en efficiënt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het feit dat ik op 12 december 2014 per papieren bankoverschrijving betaalde , resulteerde erin dat ik na verschillende keren van het Reeds-kastje naar de Landlevenwinkelkastje werd gestuurd, uiteindelijk in de eerste week van januari 20125 mijn houtvoorraad aangevuld kreeg.!! Inmiddels heb ik een ander adres doorgekregen van vrienden waar ik voor € 100.= 5 ( vijf!!!) kuub kan kopen!!

Pluspunten

Goede levering van goed droog en schoon hout. De levering kon helaas niet plaatsvinden op het gewenste moment (oudjaarsdag) werd daarover direct gebeld voor een nieuwe afsafspraak. Keurig!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Wat minder kleine stukjes hout.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Drie van de vier paletten waren perfect. Het vierde palet was minder van kwaliteit. Meer kapot gewrongen en versplinsterde stukken hout.

Pluspunten

uitstekende service !! duidelijke afspraak over levering.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer goede service en snel geleverd! Prima hout!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Betrouwbaar Duidelijke communicatie

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website. Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Prima producten (pellets voor onze pelletkachel). Ook de bezorging, door een aparte transporteur (de firma Tielbeke) was snel, prima verzorgd door een aardige chauffeur die de pellets tot vlak voor onze deur bracht.

Geen, alles verloopt snel, goed en volgens afspraak.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd

Het was de derde keer dat we hout hebben besteld. De eerste twee keer was het hout perfect droog. De laatste levering was het hout echter niet zo droog als eerst en moeilijker aan te steken. Als het eenmaal brandt gaat het prima.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snellere levering dan verwacht / toegezegd. Goede kwaliteit inhoud en degelijke verpakking

Transportkosten in één keer berekenen met bestelling. Dit ter bescherming van de transporteur, die reeds geleverde bestelling nu moet na-factureren.

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle levering Geleverde Hout van goede en droge kwaliteit Track en trace werkte uitstekend

• Kwaliteit

Geen bezorgtijden afspreken waar vervoerder niet aan voldoet

• Communicatie

Pluspunten

Snelle goede levering

• Communicatie

Pluspunten

- Sneller dan verwacht geleverd! - Zeer goede kwaliteit hout, mooie uniform gezaagde blokken. - Volle gestapelde kuubs, veel waar voor ons geld. Het leek op het eerste gezicht duurder, maar bleek uiteindelijk veel goedkoper dan alle zgn. goedkopere leveranciers op Marktplaats, waar nogal wat avonturiers tussen zitten met hout van dubieuze kaliteit achter op een aanhangertje, onmogelijk na te gaan of de hoeveelheid klopt. - Transportbedrijf deed zijn uiterste best twee enorme pallets met zijn pompwagen keurig in onze schuur te manoeuvreren - had ons anders vele uren sjouwen en stapelen vanaf de straatkant gekost.

Eibergsestraat 99

7481 HH Haaksbergen