Pluspunten

vooraanmelding dat levering eerder zou plaatsvinden chauffeur zeer flexibel bij het op de juiste plaats neer zetten van de pallet met hout. perfecte service. het hout is idd direct gereed voor gebruik...

• Communicatie

Pluspunten

Is altijd punctueel met bezorgen

Beter communiceren met de bezorgkosten... Heb de chauffeur 50 euro gegeven in de veronderstelling dat ik aan hem moest betalen( zoals op de site staat) bij de verbazing op zijn gezicht wist ik dat het niet klopte.. Maar kreeg het niet over m'n hart om het geld retour te vragen

• Communicatie

Pluspunten

mooi gedroogd eikenhout gekocht, vochtpercentage onder de 10% !! mooi strak gestapeld levering ook goed geregeld op de gewensde dag en dagdeel

geen

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering vlg afspraak

beter verpakken ivm slechtweer, regen en geperst hout gaan niet goed samen. niet alle verpakkingen van het rondhout waren heel, pallet geheel in de folie graag. kon niet direct naar binnen

Pluspunten

Geleverd hout was niet echt droog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering op afgesproken datum en tijd leveren. Keurig netjes en eerlijk gestapeld hout.

De blokomvang is aan de behoorlijk kleine kant waardoor de haard vaak bijgevuld moet worden, ik had liever een grotere afwisseling tussen kleinere en groete blokken gezien.

• Kwaliteit

Pluspunten

De afleverdatum die ons toegewezen werd op de site was niet beschikbaar. We werden hier op zondag gelijk over gemaild en geregeld. Het werd een dag eerder en dat zo rond de kerstperiode helemaal super.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en prijs

Pallet elzenhout besteld, maar was een verzameling van verschillende houtsoorten en wat oud/vermolmd hout ertussen. Kwaliteit moet gaan blijken door gebruik.

• Communicatie

Pluspunten

Aflever tijd werd keurig van te voren op gegeven. Klopte zelfs tot op de minuut.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, Stabiel, Super

?

• Communicatie

Pluspunten

vlotte levering, goede kwaliteit

• Kwaliteit

Pluspunten

goede website.

Bij het bezorgen is het mogelijk om een dagdeel te kiezen. Wij hadden gekozen voor de middag. Echter stond de bezorgdienst al om 8 uur op de stoep. Niet zo handig als het regent en dat je zelf 's-avonds pas in de gelegenheid bent om het droog weg te zetten.

• Communicatie

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd en zoals afgesproken

• Communicatie

Pluspunten

Bestellen en afleveren perfect !!

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke informatie op website Goede prijs Goede kwaliteit Snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Binnen het tijdslot

Er kwam 2 kuub hout. De bezorger was overwerkt. Met het keren van de pallet viel deze om: 1000 kg hout ineens over zowel de bezorger als mij heen gevallen!! De bezorger klaagt dat deze pallets top zwaar zijn en dat het werktempo te hoog ligt. Verder helpt bezorger prima met opruimen van de ravage. Kortom: waardeloos qua bezorging. Top qua karakter bezorger.

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering redelijke prijs

• Communicatie

Pluspunten

Prachtig hout ,vochtpercentage van 13 %

• Communicatie

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

Konden gemaakte afspraak mbt tijd niet nakomen, werd netjes gebeld of het later op de dag geleverd mocht worden Werd met pompwagen op door mij aangegeven plek gezet.

Eibergsestraat 99

7481 HH Haaksbergen