• Communicatie

Pluspunten

Zomers altijd leuke aanbieding pellets !!! Koop altijd Westerwald pellets gewoon goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel en vriendelijke benadering. Uitstekend haardhout bezorgd op het moment dat wij dat wilden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en het transportbedrijf is altijd bereid om het hout naar de achterzijde van mijn tuin te rijden.

• Communicatie

Bezorging zou plaatsvinden op de ochtend tussen 8.00 uur en 9.30 uur. Het werd uiteindelijk 12.00 uur. ... Zelf nagebeld. Daarna was communicatie over nieuw tijdstip goed.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, op tijd en goede service bij aflevering

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering en kwaliteit

Twee puntjes: Iets betere communicatie over wanneer het pakket wordt geleverd. Keuze van de vervoerder: het vervoerbedrijf kwam met slechts één jongen met een prima postuur om auto te rijden, maar niet om een krat van 900 kg met de hand over straat te rollen.

• Communicatie

Pluspunten

prima droog hout, prettige communicatie

• Communicatie

Pluspunten

Alles was perfect, goede communicatie. Er werd zelfs nog gebeld op de afleverdag.

Geen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord, oplossingsgericht

zou mail krijgen bij levering, niet gehad. zelf contact opgenomen, nog geen mail voor levering, tweede keer zelf gebeld. terug gebeld door kantoor transporteur dat levering tussen 13-14 uur zou zijn. chauffeur komt na 15:00 uur. Op de bon staat half uur voor levering bellen wat de chauffeur gedaan heeft, echter komt totaal niet overeen met leverings- afspraak die via mail verzonden wordt na bestelling op website

• Communicatie

Pluspunten

waren de actie artikelen vergeten bij de levering, deze werden na e mail contact de week erna nageleverd

• Communicatie

Pluspunten

Prima kwaliteit hout. Werd bevestigd door de schoorsteenveger, die kon het zin aan de aanslag bij het vegen van het rookkanaal..

Normaal ontvang ik altijd aanmaak hout/blokjes bij de bestelde pallet. Blijkbaar geldt zoiets niet bij de zomeraanbieding want helaas zaten ze er niet bij. (kleine teleurstelling)

• Communicatie

Pluspunten

zeer snelle service, komt afspraken goed na, goed te bereiken, in het voorjaar email van het bedrijf met een goed anbod

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk personeel.

Dit jaar bestel ik geen Pinikay briketten. Reden: 20% prijsverhoging gaat werkelijk alle perken te buiten. Als de prijsverhoging tot betere kwaliteit en/of rendement leidt, geef mij dan maar de oude briketten. Volgend jaar moet de prijs echt weer naar beneden, anders stook ik gewoon weer hout. De prijzen van haardhout zijn bij mij in de streek, gek genoeg? al jaren stabiel. Eén van mijn overwegingen om Pinikay-briketten te bestellen was de prijs t.o.v. haardhout. Nu die in geen verhouding meer staat, is dat voordeel voor mij weg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meestal op voorraad

Prijzen op de verschillende site zijn niet gelijk

• Communicatie

Pluspunten

Hulpvaardig, snel, betrouwbaar.

Eibergsestraat 99

7481 HH Haaksbergen