Pluspunten
waren de actie artikelen vergeten bij de levering, deze werden na e mail contact de week erna nageleverd
Pluspunten
Prima kwaliteit hout. Werd bevestigd door de schoorsteenveger, die kon het zin aan de aanslag bij het vegen van het rookkanaal..
VerbeterpuntenNormaal ontvang ik altijd aanmaak hout/blokjes bij de bestelde pallet. Blijkbaar geldt zoiets niet bij de zomeraanbieding want helaas zaten ze er niet bij. (kleine teleurstelling)
Pluspunten
zeer snelle service, komt afspraken goed na, goed te bereiken, in het voorjaar email van het bedrijf met een goed anbod
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenDit jaar bestel ik geen Pinikay briketten. Reden: 20% prijsverhoging gaat werkelijk alle perken te buiten. Als de prijsverhoging tot betere kwaliteit en/of rendement leidt, geef mij dan maar de oude briketten. Volgend jaar moet de prijs echt weer naar beneden, anders stook ik gewoon weer hout. De prijzen van haardhout zijn bij mij in de streek, gek genoeg? al jaren stabiel. Eén van mijn overwegingen om Pinikay-briketten te bestellen was de prijs t.o.v. haardhout. Nu die in geen verhouding meer staat, is dat voordeel voor mij weg.
Pluspunten
Meestal op voorraad
VerbeterpuntenPrijzen op de verschillende site zijn niet gelijk
Pluspunten
Hulpvaardig, snel, betrouwbaar.
Controle en secuurder werken.
Pluspunten
Snel en adequaat
Pluspunten
Prima service, goede kwaliteit hout, goede bereikbaarheid en betaalbaar.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Per mail een zomeraanbieding ontvangen.
VerbeterpuntenIn de aanbieding was niet vermeld dat bij een levering van 2 pallets de bezorgkosten goedkoper waren. Op de site staat dit wel vermeld. Zorgde voor enige vraagtekens. Werd wel goed op gereageerd.
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Pluspunten
Goede producten en altijd alles volgens afspraak, kortom top!!!
Pluspunten
Snel, goedkoop en vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen, net als voorgaande jaren weer perfect geregeld!
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon. Prijs is goed te noemen.
Verbeterpuntenafspraken beter nakomen. Ik wacht nog op mijn presentje. Ruim anderhalve week van te voren besteld en op de dag van levering wordt er gebeld dat het 4 dagen later geleverd wordt.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenLevertijd exact aangeven zou prettig zijn.
Pluspunten
Tadaaaaa
VerbeterpuntenTadaaaaaa
Eibergsestraat 99