Prima snelle levering

Leveren snel, en naar verwachting. Prima kwaliteit!

Levering volgens afspraak

Zonder problemen besteld en vervolgens netjes volgens afspraak geleverd.

Snelle levering en bestelde product ziet er goed uit

Snelle levering en bestelde product ziet er goed uit

Goed en snel

Goede kwaliteit

Overzichtelijke site en duidelijk

Op de site is het gemakkelijk te vinden en is er ook voldoende keuze, prijzen, kosten en betaalmethodes zijn goed overzichtelijk. Helaas is post.nl hier de zwakke schakel, alles was keurig op tijd verstuurd, alleen kon de postbode het niet de volgende dag leveren, snapte niet waar ik woonde of zo.

Snel & Eenvoudig

Duidelijke omschrijving, goede voorraad, snel verstuurd, netjes verpakt, goed ontvangen.

Snel geleverd, goede producten.

De dag na de bestelling had ik alles in huis. Ik kon ook nog wat artikelen bijbestellen nadat ik de betaling had afgerond. Hiervoor werden geen extra verzendkosten gerekend.

Fijne webwinkel, uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Fijne webwinkel, uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Snelle levering.

Prima geregeld allemaal

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de snelheid van leveren. Helemaal toppie

next day delivery, 3 days later

The next day delivery promise is nothing more than a sales advertisement. Package was ordered in time on friday for next day delivery but wasnt even delivered to the carrier until sunday night. Today, monday, i'm still not sure if the package will be delivered. We will need to order locally in order to execute the works today.

ok!

correct en vlot verlopen

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service

Perfect!

Bestelling gedaan, andere dag geleverd maar was niet compleet. Een telefoontje laat in de middag en meteen de ontbrekende artikel verstuurd en andere dag meteen geleverd. SUPER service.

goede prijs en snelle levering

einde van middag besteld, volgende dag in huis. Prijs beter dan (bekende) online verkoopplatform.

Snel geleverd en kabels zijn van goede kwaliteit.

Kabels had ik een dag later nodig en zijn op tijd geleverd. Kwaliteit van de kabels is bovenverwachting zeer goed en de prijs is verrassend laag.

Makkelijk bestellen, snelle levering, aandacht voor nazorg.

Makkelijk bestellen, snelle levering, aandacht voor nazorg.

Goed materiaal

Gebruik zoals beschreven

Superkabels en ook zeer snel geleverd

Kabels van de goede kwaliteit, doen wat ze moet doen. Dikte is perfect en is goed te gebruiken voor een kleine zakelijke netwerk.

Snelle levering met goede producten

Snelle levering met goede producten

Perfect!!

Snel gelevered, veilig verpakt, professioneel uitgevoerd!

Snelle, correcte service. Pro gear!

Alles tip top in orde

Snelle levering en weer een fijne computer snelheid.

Nadat ik mijn oude netwerkkabel voorzien had van een nieuwe UTP-connector (gezien op YouTube hoe dat moest) functioneerde de kabel niet meer. Heb toen maar een nieuwe bij Netwerkkabel gekocht. Volgende dag was hij er al, (binnen 16 uur) Gelijk aangesloten en het loopt allemaal weer als een trein. Top, hoe mooi kan het zijn.

Duidelijke keuze en snelle levering

Ik kon makkelijk op de site vinden wat ik zocht. Hoewel er een enorm keuze is :p Snelle levering was zeer prettig. Kortom een aanrader.

Duidelijke website en snelle levering

Groot aanbod en snel geleverd

top en snelle levering

top en snelle levering