Verkeerd product

Ik had 3 netwerkkabels van 1 meter besteld en kreeg 0,50 m

Helemaal top!

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst en deze zeer vlot in ontvangst mogen nemen.

Goede klantenservice, scherpe prijzen en kwaliteitsproducten

Duidelijke website, kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Snelle en goed verpakte levering. Duidelijke communicatie met de verkoper en super klantenservice voor het geval je vragen hebt. Ze reageren snel, duidelijk en passend! Ik bestel hier vaker en blijf dat doen.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd

sneller als het licht

's avonds UTP kabel besteld, de volgende dag al in huis! Daarna werd een vraag over de toepassing binnen een uur adequaat beantwoord, klasse. Zo hoort het.

Artikelen waren op voorraad en snel geleverd

Had al eerder bestellingen geplaatst en dat was prima verlopen

Goed bedrijf

Zeer goede personeel die echt met je meedenken of je het wel goed gaat doen en kreeg ook veel goede informatie in hengelo ! nogmaals bedankt.

Lange levertijd

Erg lange levertijd. Je wordt niet op de hoogte gehouden van de voortgang

Om 18 uur besteld morgen in huis, dank u

Snelle en betrouwbare service!

Besteld, snel geleverd en vooral een topproduct! Geweldig goede kabel voor een zeer goede prijs!

Erg slechte service verkeerde product ontvangen

Ik heb besteld Owire AWG24 cat6 100% koper, ik krijg binnen AWG 23 Logilink merk. Dit is niet wat ik heb besteld. Verder aantal dagen geprobeerd te bellen maar word opgehangen en verwezen om te mailen. 1,5 week na het versturen van me mail nog steeds geen reactie op een verkeerd opgestuurd product. Ik zal zeker niet adviseren om hier te kopen slecht contact en je krijgt andere spullen binnen dan dat je besteld.

Bestelling netje en op tijd verzorgd

Bestelling netje en op tijd verzorgd

Nette en correcte levering

Website is overzichtelijk, maken van bestelling us eenvoudig. Verwerking en levering is erg snel. Kwaliteit van producten is goed. Zeker een aanrader.

stipt en correct

snel geleverd - correct geleverd

Snelle reactie op vraag per email, snelle levering, prima product. Mocht ik weer kabels nodig hebben dan zal ik ze weer bestellen bij netwerkkabel.eu.

Goed tevreden over de service en levering

Kwaliteitsniveau is zeer goed van de producten. De snelheid van levering is ook goed.

Goede kabels, snel geleverd

Onlangs een paar netwerkkabels cat 6a besteld. Snel geleverd voor een nette prijs. Een beetje vreemd, dat de vermelde prijs zonder belastingen is, die tijdens het bestellen pas worden bijgeteld. Maar daar is wel overheen te komen.

leveringstermijn + kortingscode

ondanks telefonische check liet levering veel langer (4-tal dagen later dan aangekondigde worst case scenario) op zich wachten systeem van kortingscode toegestuurd nav een nieuwe bestelling is blijkbaar stopgezet sedert de nieuwe webshop sep2024?

Al 7 jaar tevreden klant

Ik ben inmiddels al 7 jaar een tevreden klant Alle bestelde netwerk materialen zijn van goede kwaliteit / prijs. Materialen werden altijd op tijd en goed verpakt afgeleverd.

Goed bedrijf voor netwerk producten

Bestelling gedaan en daarna zeer vlot geleverd

goede communicatie, snel geleverd en heel tevreden

Super kwaliteit en snel geleverd

Binnen een dag had ik de bestelde netwerkkabel binnen en werkt uitstekend.

Goed product en prima prijs, slechte bezorging

Patch kast besteld met de belofte "morgen in huis" maar vervolgens na 2x een dag thuis wachten gebeld met PostNL, die na 30 minuten in de wacht staan me vertelde dat ze niet konden helpen want het is een 'Cargo zending'. Na een belletje richting Netwerkkabel was het dezelfde dag wel opgelost, wat ik klasse vind.

Uitstekende service

Omdat ik niet zeker wist wat ik moest bestellen, stelde ik een vraag aan de klantenservice. Daarop kreeg ik heel snel een uitgebreid advies als antwoord. Top service!

8 Hamerstraat

Hengelo 7556 MZ