Helemaal goed

Keurig optijd geleverd, prima kabels goed afgewerkt

Sneller dan verwacht, perfecte levering

Sneller dan verwacht, perfecte levering

Snel geleverd, top service

Ik was op zoek naar koperen cat6a netwerkkabels. Op veel websites waren de aderen van cca, en niet van cu. Bij netwerkkabel.EU is dit gewoon beschikbaar. Besteld en volgende dag netjes in huis en goed verpakt.

jullie hebben je best gedaan, een pluim maar de bezorger heel slecht

het pakket is mij aangeboden maar er was op dat moment niemand aanwezig. postNL heeft het pakket ergens in de binnenstad gedropt terwijl wij in ,s hertogenbosch noord wonen mijn dringende verzoek is dan ook dat postNL dit pakket daar weer ophaal en het alsnog op het aangegeven adres leverd

Slecht

Duurde bijna 2 weken voordat ik mijn bestelling kon ontvangen. Vanuit netwerkkabel is er niks gecommuniceerd over het niet op voorraad hebben van een bepaald product! Als iets niet op voorraad is dan moet je dat ook op de site vermelden.

Snelle levering goed product

Snelle levering via de brievenbus. Topproduct, snel aan gesloten en probleemloos kijken. En dat alles voor een lage prijs.

Mooie prijs en netjes geregeld

Hoef je niet voor naar Alie express

snelle en correcte levering

De juiste kabel tegen een schappelijke prijs, correct en snel geleverd.

Hoge verzendkosten

Product doet wat het moet doen en prijs is ok, alleen zijn de verzendkosten mijns inziens te hoog. Overigens zijn alle prijzen ex. btw wat ik onhandig vind; liever of incl. of beiden ipv alleen ex.

Goed en snel

Goed en snel

top product en snelle levering.

Goede levering netjes verpakt en top producten. kabels werken fantastisch

Vlug en juist

Goede service en snelle levering

Fabulous

Voldoet aan alle verwachtingen

Correcte prijzen en vlotte levering, maar onvoldoende productkennis en trage reactietijd bij vragen.

Een netwerkkabel voor buitengebruik besteld. Deze is vlot geleverd. Echter waren de bijbestelde RJ45 connectoren niet geschikt voor deze kabel. Via het ticketsysteem vermeld welke kabel ik exact had besteld en welke RJ45 connectoren hiervoor geschikt waren. Hierop een bepaald type aanbevolen gekregen, dus deze besteld. Echter blijken deze na ontvangst ook niet geschikt te zijn voor mijn kabel. Ik heb dit al enkele malen gemeld, maar krijg nu geen reactie meer op mijn vragen. Ondertussen wel nutteloos connectoren en transportkosten betaald. Besluit: Jammer genoeg zoals veel webwinkels: goed ik verkoop op zich, maar heel wat minder in service na verkoop.

Niet alles direct leverbaar

Omdat de website suggereert dat alles gewoon op voorraad is, reken je er niet op dat een order in de wacht wordt gezet omdat toch niet alles direct leverbaar is. Op zich geen ramp, maar heb je een haastklus dan is het wel zuur dat je vervolgens 1,5 week moet wachten tot je je spullen in huis hebt.

Super doe wij weer

Heel erg goed..

Prima. Maar zonder afspraak stond medewerker bij mij thuis

Ik heb de medewerker niet gezien. Bouwvakkers waren in m'n huis en hebben open gedaan. Ik had begrepen dat er eerst een afspraak zou worden gemaakt. Echter ineens was t gemaakt. Prima. Maar ook apart. Waar dat aan ligt dat t zo is gegaan is een raadsel. Echter t werkt allemaal nog steeds!

snelle levering, goed produkt

snelle levering, goed produkt

Perfect en snel

Net wat Ik nodig had en snel geleverd

slecht

Order geplaatst, en betaald. Na paar dagen maar gaan bellen gezien ik geen track&Trace of bericht heb ontvangen dat de bestelde goederen niet op voorraad zouden zijn. Na meerdere keren bellen dame aan de lijn gekregen die van niets wist maar de belofte deed dat ik terug gebeld zou worden. Helaas geen enkele reactie ontvangen. Toen maar via [email protected] een reactie proberen te krijgen. Helaas wordt daar ook niet op gereageerd. Zojuist maar weer de telefoon gepakt en dan tref je op het antwoordapparaat dat ze tot 10 augustus niet bereikbaar zijn maar dat de orders wel worden uitgeleverd?

Breed en diep assortiment tegen marktconforme prijzen. Snelle levering.

op tijd

Heel goed zoals ik gewend ben.

Snel geleverd, ondanks dat het niet op voorraad was. Toch binnen 3 dagen geleverd.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo