Heel goed.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Heb mijn spullen nog steeds niet

Doe een bestelling op de site omdat men binnen 1 tot max 3 dagen de kabel zal leveren. Direct na de bestelling krijg ik een mail dat de spullen niet op voorraad zijn. Waarom staat dit niet op de site dat dat moet geen probleem zijn met de huidige stand van techniek. Ben nog steeds aan het wachten op mijn spullen.

Bestellingen op tijd en zeer netjes en goed verpakt geleverd.

Prettig.

Levering keurig op tijd

Een deel van m’n bestelling de dag erop in huis en netjes vermeld dat de rest in bestelling was, en deze was binnen 2 dagen binnen.

snelle service

er was 1 kabel defect, en de dag erna kwam een vervangend exemplaar binnen. perfecte service!

UTP Kabel

Bestelling was snel in huis. Kwaliteit ook goed

Super goed

Gister besteld vandaag inhuis

Goede producten, snelle service voor een mooie prijs!

In overleg met de helpdesk de juiste spullen aangekocht. Tip: Maak instructiefilmpjes voor de wat moeilijke doe-het-zelf klussen.

Zonder vragen kreeg ik direct een nieuw artikel toegestuurd. Supergoede service.

LAN tester was stuk in de verpakking. Melding gemaakt hiervan. Twee dagen later en nieuwe ontvangen die zelfs meer functies had. Ook voor coax. Top service.

Uiterst snelle levering

Makkelijk bestellen, groot aanbod en zeer snel geleverd. Zelfs tijdens de Corona-drukte de dag erna al geleverd. Top!

Levering laat

Dit is mijn tweede bestelling, de eerste 26 april besteld en zou de volgende dag geleverd worden, bestelling kwam pas 29 april binnen. Tweede bestelling 5 mei besteld, zou de volgende dag worden geleverd (dus vandaag), maar de order staat nog steeds op "Wordt op dit moment gepickt". Deze zal dus ook pas morgen of overmorgen geleverd worden. Producten zijn goed, verzendkosten zijn ook laag maar doe geen belofte over de levertijden die je niet waar kunt maken.

Snel ontvangen

Goede kwaliteit

Prima spul

Veel op voorraad, prima prijs en ondanks dat de 10% korting niet was verrekend in de bestelling achteraf toch nog gekregen! Ook het zelf afhalen super geregeld

dik tevreden

dik tevreden over de snelheid van verzenden en kwaliteit

Bestelling op tijd geleverd

Niets op aan te merken

Snelle service👍

Snelle service👍

Goede producten en goede prijs

Heel tevreden met de kwaliteit en verzending, en het was de goedkoopste webwinkel die ik vond voor de gehele bestelling.

Slecht, niet voorradig en komen met onvoldoende alternatieven

Ik had een kabel besteld, volgende dag zogenaamd geleverd. Na een paar dagen geven ze aan het niet op voorraad te hebben en komen met een slecht alternatief. Vervolgens stelde ik iets anders voor, maar daar zou ik over terug worden gebeld. Niet meer terug gebeld. enkele keren achteraan gebeld en pas na de derde keer serieus genomen.

Goed service

Levering conform onlne voor 21:30 besteld volgende dag in huis. Men komt de afspraken na zo kan ik mijn klanten sneller bedienen

Uitstekend!

Prima kwaliteit,goedkoop,en snelle levering! Toppie!

Ik zocht Ik bestelde Ik betaalde Ik ontving Zo makkelijk gaat het bij Netwerkkabel.eu

Uiterst snel en correct! :-)

Zelfs voor een kleine bestelling...uiterst snel en correct!

top product.

kabel cat 6 gekocht, werkt perfect en prijs kwaliteit verhouding top. zal zeker weer wat bestellen.

Goede prijzen, snelle levering.

Geen klachten, uitstekende webshop met een ruim aanbod.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo