Normaal delete ik alle mailtjes met een verzoek voor een klantbeoordeling Vd ongelezen, ik vind al die mailtjes irritant en opdringerig. Dat is dan ook mijn enige kritiek. Maar nu maak ik een uitzondering. Het contact via de mail en de snelle levering was perfect.

Prima!!

Goeie prijzen, prima site en keuze, bij kleine bestelling toch keurig gebeld dat vervangend artikel zou worden gestuurd!!

Groot assortiment, snelle service!

De website biedt een goede zoekfunctie, groot assortiment en de bestelling werd de volgende dag bezorgd!

Niet volledig gekreun wat er besteld was.allerlei andere artikelen

Je besteld een aantal gelijke lengtes internet kabels doch ik krijg verschillende lengtes

Mijn producten doen hun werk top service ,

Snel geleverd, prima prijs

Bestelling eenvoudig, prima prijs en vlot geleverd. Geen bijzonderheden.

Begrijpelijk voor een leek, snel geleverd en heel betaalbaar.

Ik was verrast door de uitleg op de site. Wat iedereen behalve jij lijkt te weten wordt daar gewoon in eenvoudige taal uitgelegd, zodat je weet waar je het over hebt - en dat is in netwerkland niet vanzelfsprekend. Eenmaal besteld werden de spullen zonder vertraging geleverd, ook niet gewoon meer in deze tijd, en toen ik zei wat ik betaald had was de reactie: dat is inderdaad spotgoedkoop. Kortom: als ik nog eens iets wil weten of nodig heb, zoek ik deze site weer op.

Prima spullen, levering te laat en geen communicatie hierover

Eerder al spullen besteld, deze waren 1 dag later dan gepland doordat PostNL het te druk had. Heel begrijpelijk gezien deze periode. Paar dagen later nogmaals een bestelling geplaatst op een vrijdag, ruim op tijd voor “volgende dag bezorgd” maar helaas pas dinsdag binnen gehad, dit kwam deze keer niet door PostNL want het pakket werd maandag pas aangeleverd bij hen. Jammer genoeg was hier geen communicatie over, volgende keer beter. De producten waren trouwens prima.

Snelle levering. erg fijn. Alleen jammer dat een netwerksplitter niet werkt. Maar dat is mijn slechte keuze.

correcte service

ik was zelf vergeten mijn huisnummer door te geven. Later kreeg ik de keuze of ik mijn centen terug wilde of ze het pakketje nog een keer mochten opsturen. Bedankt voor de goede service 👍

De door mij bestelde kabel had langere levertijd dan aangegeven dus werd er netjes gebeld of ik zelfde product in andere kleur wilde die wel meteen kon worden verzonden. Goede service vind ik dat!

Goede kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd

Goede kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Gewoon helemaal goed.

prima levering en ook snel het bestelde artikel was niet voorradig wel in een andere kleur order werd snel aangepast, keurig gedaan.

Snel, duidelijk, scherp geprijsd

Goede, duidelijke omschrijvingen op de site. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering

Goed meegedacht bij wijziging order

DIverse artikelen besteld , iets was niet meer leverbaar, alternatief afgestemd en volgende dag in huis.T op service

positief. product op tijd en volgens verwachting

precies dat wat ik verwachtte. Snelle levering van het juiste product, met goede updates van de bestel en lever status.

Goede en snelle levering uitstekend

Rap en flexibel

Het product wat ik had besteld was niet in voorraad. Als alternatief boden ze hetzelfde artikel in een andere kleur aan. Hierop vroeg ik of het mogelijk was om een maatje langer te leveren en dit hebben ze direct en KOSTELOOS gedaan. Niet ***len, maar poetsen jongens, super!!!

Perfecte service

De service is perfect. Een kabel met een verkeerde omschrijving besteld en geleverd gekregen. Helaas had ik toch diegene zoals omschreven nodig. Zonder aarzel of treuzel de juiste toegezonden gekregen en mocht de verkeerde houden. Top service, de volgende bestel ik hier weer.

Erg tevreden, goed geholpen

Ik had een bestelling gedaan die achteraf niet geleverd kan worden, ik kreeg keurig een telefoontje en werd er een erg goed alternatief geboden. Ik ben erg tevreden klant en zou elk ander dit bedrijf adviseren.

Snel geleverd en conform afbeelding.

Prima kabel en heerlijk contact ook als iets mis gaat

Ik heb een hele goede kabel gekocht, helaas kwam het beschadigd aan. Ik had een prima ervaring met het support team een ze hebben snel een oplossing voor mij gevonden. Overall ben ik heel blij met de transactie.

Snel en zoals afgesproken

Snel en zoals afgesproken

Komt afspraak na

Kabeltje besteld en kwam netjes volgende dag binnen

Goed geregeld allemaal.

Prima. Overzichtelijke website, goede info. Duidelijk logistiek proces en goed informerend. Enorm assortiment.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo