Pluspunten

snelle en complete levering

Pluspunten

Snelle levering, correcte retour afhandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering. Kabel is goede kwaliteit en helpt enorm bij het spelen van online games.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

1 Klant informeren als als een product niet op voorraad is. 2 Daadwerkelijk terugbellen als dat beloofd is. 3 Als ander product geleverd wordt (bv stugge kabel ipv soepel) dan ook RJ45 connectoren aanpassen.

Pluspunten

Snelle correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle handeling

Meer landen aangeven waar naar toe kan worden verzonden

Pluspunten

Website informeerde duidelijk over type kabel (CCA/100% koper) iets dat vaak wordt verzwegen. Prijzen zijn goed concurrerend. Bestelling was zoals geadverteerd, volgende dag in huis, iets wat helaas niet vanzelfsprekend is. Kortom, top service en een aanrader!

Tot heden geen verbeterpunten tegen gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- Zou teruggebeld worden over bestelling aangezien het niet leverbaar was. Niet gebeurd. - E-mail gestuurd om bestelling te cancellen, later op de dag een verzendbevestiging gekregen dat het product prompt verzonden is. - Geen contact meer kunnen krijgen erna. - Zeer slechte communicatie met bedrijf.

2 sterren: slechter dan verwacht

Had na 1 week nog niets gehoord van de bestelling. Reageerden ook niet op de mail. Heb diverse keren gebeld. Toen ik ze aan de lijn kreeg bleek er geen voorraad te zijn. Heb toen de order laten aanpassen. Kreeg toen na twee dagen de levering.

Pluspunten

Groot assortiment in alle kleuren en lengtes, en ook nog eens een snelle levering. Ook de klantendienst is TOP.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze en duidelijke website

Beter informeren over de stand van de bestelling. Na het plaatsen kreeg ik 2 weken niets meer te horen. Ik moest zelf contact opnemen om te weten te komen dat een onderdeel niet op voorraad was en de levering langer ging duren. Een mail was op zijn plaats geweest.

Pluspunten

Makkelijk te vinden op de site en zeer snel geleverd. (Zeer tevreden)

geen idee !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

producten prijs snelle levering

het gezeur om een review te doen, heb wel 3 mails ontvangen. dit is dus ook de reden van de review en beoordeel ik daarom met slecht.

Pluspunten

Goed en tijdig alles geleverd.

Pluspunten

Snelle verwerking en levering

Ik had een fout gemaakt en kon deze niet meer herstellen. Een order aanpassen na plaatsing is niet mogelijk, annuleren en opnieuw plaatsen zou een mooie optie zijn.

Pluspunten

Snel goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, goede website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel te laat geleverd, er zou volgens de site binnen een dag geleverd worden, en het duurde bijna twee weken

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo