Fijne website en goede spullen

Hier een rol netwerkkabel, gereedschap en nog wat andere spullen gekocht. Spullen werden de volgende dag geleverd. Kwaliteit is prima.

De order is netjes en compleet zonder vertraging uitgeleverd

Mijn order is geplaatst, gepicked en lag binnen 38 uur in de bus, netjes verpakt en onbeschadigd. Zelfs met communicatie en aanpassing van de order, de communicatie was vriendelijk en to the point.

snelle service

duidelijk en snel geleverd

snel

snel en vakkundig geleverd

Kabel besteld Cat6a S/FTP stevige betrouwbare kabel, puur koper, alleen iets minder flexibel dan gewone Cat 6 UTP kabel. Voor deze kwaliteit niet duur. Contact gehad met klantenservice. Ze hebben me goed van informatie voorzien over dit product.

Goede prijs en snel geleverd

De 100m cat6 kabel werd verkocht aan een correcte prijs. Het pakket werd snel verzonden en was stevig en correct verpakt. Geen negatieve opmerkingen

Top.. alles volgens afspraak

Supersnelle en correcte levering. Prima materialen aan concurrentiële prijzen. Zeer aan te bevelen.

Weinig Cat7 expertise

Goede Cat7 kabel gekocht. Echter de connectors die ik er het beste bij kon kopen (cat6) passen niet. Te weinig ruimte voor de kabeladers waardoor ik toch wel 7 connectors de prullenbak in kon gooien. Heb dit probleem gegoogeld en is bekend op het web (cat7 is redelijk nieuw). Geef dan goede info en vertel dat je voor dit soort kabels beter field plugs kunt gebruiken (zijn stukken duurder maar zijn zelfs geschikt voor hergebruik).

Vandaag besteld en morgen in huis wordt nagekomen.

Uitstekende service

Een goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering, wat wil je nog meer.

Perfect!!!

Goede informatie op de website. Goede sortering en alles snel geleverd. Zelfs kabels die per meter besteld kunnen worden, worden een dag eerder geleverd dan aangegeven. Een zeer gebruiksvriendelijke website met een prima prijspeil.

Snel geleverd na bestelling

Als gezegd.

Goede kabels voor een goede prijs

Eenvoudig te zoeken en snel geleverd

Prima geholpen

Contact gehad over cat 6a kabel goede uitleg en wat ik nodig had werd goed uitgelegen

Goed en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service.

Snelle levering maar communicatie verbeterpuntje.

Het bestelde item snel (volgende dag) thuisbezorgd. Echter toen ik een vraag had over het product werd de telefoon niet opgenomen. Na dan maar een contactformulier te hebben ingevuld, kreeg ik een standaard automatisch gegenereerde reactie met de mededeling dat ik binnen 48 uur een antwoord zou krijgen. Nu, bijna 2 weken verder, is mijn vraag nog steeds niet beantwoord door Netwerkkabel.nu!

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Super service

4 kabeltjes besteld 3 geleverd een nageleverd de volgende dag 10.00 uur ontvangen. Geweldig

Cable quality is great

The cable quality itself is great, thick and feels very sturdy for outdoor use. Great connection. The only reason I can't give it 5 stars is the delivery took a little longer than expected, so I would add about a week up to two before ordering anything.

perfect

Je krijgt wat je besteld, en ook vlot.

De producten zijn snel geleverd. Ze waren ook goed verpakt

Goede kwaliteit, zeer snelle levering

Ruime keus, goede beschrijving van het product en zeer snelle levering.

Groot assortiment

Supersnelle levering

Quality and quick

Ordered parts (cables) are qualitative, delivery is fast. No hassle, no annoying popups or other pressure-sale techniques.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo