Fijne website en snelle verzending.

Overzichtelijke website met handige blog-posts. Nog een vraag gesteld via de mail en snel en duidelijk antwoord gehad. Vervolgens snelle verzending van de producten. Ik zou hier zeker nog wat bestellen.

geen probleem, snelle levering

geen probleem, snelle levering

Kwalitatief materiaal, snel geleverd ;)

De korte patchkabels zijn kwalitatief vervaardigd en werden zeer snel aan huis geleverd. Top!

Wat een slechte service!

Ik heb een zeer slechte ervaring met deze organisatie. Allereerst een onduidelijke beschrijving bij een aantal producten waardoor je op het verkeerde been wordt gezet. Helaas kom je hier achter als de artikelen worden bezorgd… Nadat de bestelling is geplaatst kreeg ik een mail dat er alsnog een product niet voorradig was. Of ik akkoord ging met een ander vergelijkbaar product. Tijdens het mail contact met een van de medewerkers nog geprobeerd het probleem van de verkeerde artikelen uit te leggen maar er wordt simpelweg gezegd dat het probleem toch echt bij mij lag. Al ben ik niet tevreden dan stuur je ze maar terug op eigen kosten… Deze bedrijfsvoering en onkunde in communicatie past echt niet in deze tijd en zeker niet in een lockdown waar alles online moet… even kijken in de winkel is er niet bij dus je moet het doen met de informatie op de website. Mijn ervaring is dus slecht en ik zou hier niet bestellen als de beschrijving onduidelijk is. Mij zijn ze als klant kwijt!

Netjes verpakt en snel afgeleverd via postpunt.

Voor de eerste maal netwerkkabel besteld: aanbod groot met een degelijke uitleg te vinden. Prijs is concurentieel.

TOP !!!

Ik werd onmiddellijk verwittigd dat er een probleem was met de stock van de goederen die ik had besteld. Ik had deze dringend nodig en er werd snel een alternatief als oplossing voorgesteld. De levering was dan perfect. Zeer vlugge reacties op mijn vragen. Bedankt Mart voor de top-service!

Good price, but seems not according specification

Looked specifically for 100% Cu wires. After delivery the label on the package specifies “CCA - Cu mixture”. But considering the price, it is worth the risk.

Makkelijke website, goede prijs en snelle levering.

Kortom, zoals het hoort.

Positieve ervaring

Ondanks de kerst toch de producten vlot in huis.

Snelle levering en goed materiaal!

De levering was zoals beloofd in één dag. Ik ben ook heel tevreden over het materiaal.

Precies wat ik nodig had

Goede en snelle service.

Goed maar niet perfect

Kabel werkt zoals het hoort maar er zat een knik in de kabel, iets wat echt niet hoort bij een cat7 kabel. Bovendien kwam de kleur vd connectoren (zwart) niet overeen met de foto (blauw).

Cat6a kabel was niet leverbaar. Dit stond niet op de site.

Op de site stond niet vermeld dat de cat6a kabel die ik wilde hebben niet op voorraad was. Terwijl werd vermeld voor 22.00uur besteld..... Dit mag gerust gemeld worden. Ik had hem toch wel besteld.

snel geleverd

Service goed, product......

Ik heb 50 meter CAT7 draad gekocht. Helaas waren de witte draden niet gekleurd. Dat maakt dit klusje erg lastig. Ook lukte het mij niet de connectoren te bevestigen. Helaas bleek de tang die ik heb gekocht in dezelfde bestelling niet te passen. Je drukt de achterkant van de connector kapot. Ik moet zeggen, ik heb hier geen ervaring mee, dus mogelijk is dat deel van het probleem. Ik heb vervolgens bij de plaatselijk bouwmarkt cat6 draad gekocht en nieuwe connectoren (zonder hulpstukje) en had het binnen 5 minuten voor elkaar.....Helaas voor mij dus een behoorlijk miskoop. Verder ging de bestelling bij dit bedrijf prima. Mijn tip is wel dat ze duidelijk vermelden dat de kleuren ontbreken en dat ze ook even checken de tang bij de connector past.

Slecht

Nog geen bestelling gezien , hebbe het vandaag nodig

Prima zaak, snel verzonden

Prettige webwinkel met voldoende producten en informatie. Netjes verpakt en snel verzonden. En ook nog eens scherpe prijzen...

Hoge kwaliteit producten voor een prima prijs en snel geleverd.

De bestelde Sftp kabels zijn van hoge kwaliteit, de prijs is uitstekend en zelfs in deze uiterst drukke Covid lockdown kerstperiode werden ze de volgende dag al geleverd. Een tien!

Snel besteld duidelijk omschrijving snel geleverd

Kwaliteit naar verwachting

Een cat 5e en cat 6 besteld. Doet wat het moet doen. Daarbij was de bestelling snel opgestuurd. Ik ben helemaal tevreden!

Snel

Ondanks kerstdrukte toch de volgende dag geleverd!

Netwerkkabel.eu is top!

Overzichtelijke website, goede en snelle service!

beste site voor aankopen data benodigdheden en snel leverbaar

prima service

juiste spullen en snel ontvangen. Veel goede info op de website!

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo