Prima, tot volgende keer

Een paar kabels besteld. Snel en goed verpakt geleverd. Prijs was prima. Tot volgende keer.

Uitstekende service !

Na het plaatsen van een bestelling, kreeg de volgende ochtend een telefoontje: de bestelde artikelen matchte niet met elkaar, met de vraag of dit correct was. Aan de telefoon besloten dit te corrigeren, pakketje binnen een dag ontvangen en keurig binnen 2 dagen geld teruggestort. Topservice !

snelle levering, goede prijs

als hierboven

snelle levering van correcte producten

makkelijk te vinden en goede producten snel geleverd, alleen de afzender was een beetje onduidelijk

Kwam alles na zo als versproken

De kabel was er al zo snel! Ik kon het niet geloven! Hij moet nog geïnstalleerd, maar dat gaat lukken!

Ruim assortiment en snelle levering

Vlot besteld en vlot geleverd

Voldoet aan de opgegeven specificaties

Makkelijk het gewenste artikel op te zoeken en snel geleverd.

Goede snelle levering

Vlot de artikelen gevonden op de website. Goede berichtgeving

ontbrekende kabel niet nageleverd

Bij het het uitpakken van mijn zending bleek er 1 kabel niet geleverd te zijn. Bij reclamatie kreeg ik te horen dat de kabel wel ingepakt was en dat ze hier video-opnames van hadden. Ik krijg de ontbrekende kabel niet nageleverd.

Helemaal prima.

Snel en correct geleverd voor een goede prijs.

Snel en goed geleverd.

Mijn patchkabeltjes en patchpaneltje snel geleverd. Prima.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

Alles prima verpakt en snel gelevert echter in een pack van 10 zaten maar 9 kabeltjes. No big deal maar iets om kwaliteit op te bewaken.

Slechte kwaliteit en geen reactie op mail

Snelheid van levering is oké. Echter klopt de informatie (tekst en afbeeldingen) niet met het geleverde. Kleurcode netwerkkabels niet oké. Informatie over bestelde kabel en de geleverde niet in overeenstemming. Na de bestelling een hoop spam mails. Maar op een serieuze mail van de koper wordt niet gereageerd. Dus eerste en meteen laatste keer dat ik daar heb besteld.

Tevreden

Producten goed te vinden met aanbeveling over accessoires die nodig zijn. Bestelling werd ook snel geleverd. Access point werkt ook goed.

zeer tevreden

snelle en correcte levering, uitstekende kwaliteit van de doàor mij bestelde kabels.

Alles op voorraad en snel geleverd

Superrrrrr

Had snel nog wat nodig en hier kon ik het bestellen om 20 uur en volgende dag perfect in huis . Was eerst wat onzeker maar nu niet meer top bedankt

de levering was accuraat en snel!

de levering was accuraat en snel!

Goed advies, snelle levering!

Ik was niet helemaal zeker over het type netwerkkabel, en vroeg advies. Dat kwam heel snel, en toonde aan dat er echt werd meegedacht. Kabel besteld, en werd heel snel afgeleverd. Top!

Goed product en snelle levering

Kwalitatief goed product en snelle levering

Echt snel en de prijs is erg goed

Echt snel en de prijs is erg goed

Zeer vlotte bestelling en levering

Ik was op zoek naar korte patchkabels. Ik heb verschillende mooie kleurtjes gevonden en besteld.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo