Snelle nette levering

Goed verpakt , nette prijs, en snelle levering. Helemaal goed

Snel besteld & keurig geleverd!

Na mondelinge afstemming en een correct advies te hebben gekregen, heb ik vrij snel mijn bestelling kunnen plaatsen.

Snel en goed

1 Artikel was niet op voorraad. Ze hebben me telefonisch gecontacteerd om een alternatief voor te stellen. De volgende dag was alles al geleverd.

Treurig

Tot op heden niets ontvangen Bij DHL nog niets ontvangen wel Aangemeld

Prima en snelle levering

Zeer goede communicatie

Het probleem werd zeer snel opgelost.

Zelfde dag verzonden en ontvangen?

Ik heb nog geen kabels mogen ontvangen. Dus verzending volgens website klopt totaal niet

Priem

Excellent advise & knowledge. Fast shipment

When calling Netwerkkabel.eu I got clear and useful information about which UTP cable, connector and tools to use. My order was fully delivered the next day as promised.

Top, goed en snel!

Alles optijd en volgens opdracht

voltte levering zoals aangegeven

Snel en goed

Prima, maar niet ”volgende dag in huis”

Bestelling vlot en correct, maar als men publiciteit maakt met ”voor 21u besteld, volgende dag in huis”, dan moet men er zeker van zijn die belofte waar te kunnen maken. Dit was bij mij niet het geval (een dag later en misschien niet de fout van Netwerkkabel). Voor alle duidelijkheid: ik kan gerust wel 1 of 2 dagen wachten. Maak dus geen verkeerde beloftes want voor iemand waar 24u vertraging wél ernstige gevolgen zou hebben, kan dit voor problemen zorgen.

precies volgens mijn verwachtingen

Top.

Top. Snel geleverd in een dag

Snelle levering en scherpe prijs

Top snel en goed!

Goede site waar het goed wordt uitgelegd wat je kan bestellen.

Prima producten goed verpakt en snel geleverd.

Vriendelijk en vakkundig

Ik heb enkele netwerk kabels en diversen besteld voor een aardige prijsje. Achteraf had ik nog iets vergeten en moest dan even de klantenservice bellen. Gelukkig kon er zonder enige probleem een aanvulling gedaan worden op mijn bestaande order.

Prima snel gelegerd

Schitterend

Alle producten goed geleverd

supersnel opgepakt en opgestuurd.

Blij verrast met de snelheid waarmee de bestelling keurig is verstuurd en verpakt. goede communicatie. kortom erg tevreden

Perfect en snel !

Perfect en snel !