Product snel geleverd, goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen

Krimptang voldoet aan de verwachtingen.

Er waren producten niet op voorraad, ze hebben hun uiterste best gedaan om toch te zorgen dat ik het materiaal op de gewenste datum had. Super

Positief

Bestelling en bezorging verliep probleemloos.

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en een uitstekende service.

Mijn gehele bestelling was op voorraad en werd snel geleverd. Helaas werden er drie patchkabels met de verkeerde lengte geleverd. Dit werd na één telefoontje per omgaande opgelost. Goede service dus!

top webshop met goede producten tegen een goede prijs

Netwerkkabel.eu is een betrouwbare webshop , snelle levering, goede producten en tegen scherpe prijzen . kan ik iedereen aanbevelen die een goed en snel netwerk wil aan leggen

Altijd snelle service!!

Mijn pakket was volgens DHL afgeleverd maar ik had niets ontvangen. Ik heb toen contact gehad via de webchat en netjes geholpen door de medewerker. De volgende dag heb ik mijn pakketje als nog mogen ontvangen. Service is een top!! Ga zo door.

Correcte en snelle levering

Goede prijs en kwaliteit

Niet duur en goede kwaliteit. Mooi dat zelf ophalen tot de mogelijkheden behoord.

netjes en op tijd geleverd

Netjes verpakt, volgens afspraak geleverd.

snelle afhandeling

Als artikel niet op voorraad is dan komt er een alternatief na overleg

Fijn

Zowel online en telefonisch goed geholpen

Top bedrijf!

Iedere bestelling die ik heb gedaan momenteel is snel en goed verzonden! Het is netjes verpakt en nogmaals het snelle verzenden vind ik echt een pluspunt! Tevens ben ik ook zeer tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheid keuze die ze bieden! In 2 woorden, Top bedrijf!

Keurig afgehandeld.

Goede prijs en snelle levering

ruim assortiment, snel geleverd

Ik zocht netwerkbekabeling voor mijn woning die ik aan het renoveren was en kwam uit bij Netwerkkabel.eu. Er is een ruime keuze en het wordt ook nog eens snel geleverd. Tel daarbij op dat de prijzen zeer schappelijk zijn en de kwaliteit gewoon goed.

Gewoon goed!

Snel, duidelijk en prima kabels

Uitstekende service

Mijn bestelling was wat vertraagd door leveringsproblemen. Per telefoon werd direct een passende oplossing voorgesteld met een alternatief product.

Mijn vragen werden goed beantwoord, nazorg middels email, prima.

zie boven

Snel geleverd goede prijs

Heb wel een min puntje de utp kabel was slecht opgerold zaten knikken in dat is niet goed daar krijg je demping van. Daar moet meer aandacht voor zijn.

Goede fijne webshop!

Verkoper belde netjes om te zeggen dat het bestelde product niet op voorraad was. Product werd meteen snel daarna snel geleverd. Fijne service en bedankt!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Alle spullen waren snel binnen zodat mijn 'projectje' geen vertraging opliepa

Aan te raden

Goed product (buitenkabel), zeer snelle levering.

Geen pakketje

Kan geen ervaring delen, want ik heb mijn pakketje nier ontvangen. Levering duurt dus lang.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo