Snelle levering en prima producten

Uitgevoerd wat afgesproken is.

Geen verder commentaar nodig

probleem opgelost

ik had een langere kabel nodig om mijn powerline in een afzonderlijk stopcontact te kunnen steken. Gekozen voor topkwaliteit (6a). Kabel ingeplugd en sindsdien werkt de powerline beter als ooit tevoren.

Zeer tevreden.

bestelling en levering ging snel.

Goede kabel voor een goede prijs!

Bij zoeken naar een 20meter kabel vond ik deze voor een goede prijs bij netwerkkabel.eu. Handig mavigeren op de site en snel geleverd.

Duurde lang, maar ws gewoon pech

Het duurde bijna een week (woe - di) voordat ik mijn simpele bestelling (1 cat6 kabel van 10m) in huis had, maar ik denk dat ik pech heb gehad. Publieke feestdag, halbve publieke feestdag, weekend, en het lijkt erop dat DHL voor de bezorging ook iets trager was dan normaal. Gekukkig had ik geen enorme haast. De kabel zelf is goed en werkt. Al met al geef ik maar voordeel van de twijfel.

Snelle levering, bedankt

Snelle levering, bedankt

Correct en snel

Amazing service!

Fast delivery, Packed professionally and good quality.

Top.!!!

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd.!

Goede prijs, vlot bezorgd, goed verpakt.

Gewoon prima. Je krijgt nog wat mail nagestuurd met tips voor aanleg van je bekabeling. Dat kun je prettig vinden of niet. De levering eas in elk geval in orde en daar gaat het om.

geweldige telefonische service

Goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam bij het enorme aanbod. Kom graag weer terug! Bedankt voor deze ouderwets goede service, alsof je een fysieke winkel bezoekt.

Netjes en correct geleverd. -omschrijving kabel toepassing

Cat6 cabel gekozen die niet makkelijk door pvc buis getrokken kan worden (4 verdiepingen. ) Mis ik in de omschrijving. Jammer, als ik dat geweten had, zou ik een duurdere (geschiktere) kabel hebben gekozen.

Prima/uitstekend

Snelle correcte levering

Goede kwaliteit kabel en stekkers, snel geleverd en voor de levering een mail ontvangen met instructies over hoe te gebruiken.

Excellent

Excellent and fast service. I trust you 100% !!! Thanks a lot

Goed product op tijd geleverd

Website prima, makkelijk te vinden wat ik zoek, bestelling en betaling verlopen soepel. Versturing gaat snel. Levering binnen het gesteld tijdsblok.

Goede prijs, netjes de volgende dag afgeleverd.

Besteling soepel, ongewenste mailtjes achteraf

Duidelijke website met goede afrekening. Tracing van het pakketje was goed, veilig verpakt. Echter na de reguliere mailtjes van de bestelling en tracering kwamen diverse ongevraagde mailtjrs m.b.t. netwerkkabels aansluiten, pigingen tot verkopen van trekveren. Trwijl ik bij de bestelling niks aangevinkt heb m.b.t. het willen ontvangen van reclame of extra informatie.

Meedenkers

ik werd gebeld dat mijn product niet op voorraad was, maar ik kon direct een zeer goed alternatief voor dezelfde kosten kiezen. Klasse, in 1 dag in huis.

snel en niet duur

snelle levering en goed materiaal.

Zou een dag later in huis zijn als DHL het niet zo "druk" had... snel en duidelijk

Snelle en goede aflevering

Erg goede ervaring

Makkelijk te bestellen snel in huis. Afspraak is afspraak.

Fast processing and able to pick-up at location

Large assortiment, good website, fast processing and able to pick-up at location in Hengelo.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo