Snelle levering prima

Snel geleverd na bestellen, bleek alleen niet het juiste besteld te hebben dus stuur hem terug, maar dit was mijn fout en niet van het bedrijf.

Goed assortiment voor prima prijzen

Er is een ruime assortiment. De producten die ik zocht, kon ik hier vinden voor een goede prijs. De kwaliteit van de producten is ook dik in orde.

Helaas geen complete levering

Na lange tijd hier weer besteld omdat ik goede ervaringen had. Dit keer helaas niet. Er ontbraken twee kabels. Over gemaild maar nog geen reactie gekregen.

Kan beter

Het verkrijgen van de koningskorting verliep niet geheel flexibel Het pakket wat bezorgd is , was gescheurd en open. Vastgesteld dat het dichtplakken van de deksel niet goed door netwerkkabel is uitgevoerd en dat de doos te zwak is voor 100m kabel. Gelukkig waren alle bestelde goederen aanwezig en onbeschadigd.

Mooi assortiment, prima levering

Ik heb voor mijn werk een diversiteit aan netwerkkabels besteld. Er was één kabel niet op voorraad en daar werd dezelfde dag nog over gemaild met alternatieve artikelen. Prima service!

Snel en goed geholpen

Binnen 24 uur de juiste kabels in huis, klasse!

Efficient and seamless

Efficient and seamless, exactly what I was looking for.

Zeer snelle levering, snelle reacties.

Ruime keus, fijne en duidelijke website. Ook de uitleg over de betreffende spullen is erg fijn. En: iets bestellen en de volgende dag al in huis, zodat je verder kan "klussen". Erg prettig!

Niet aan te raden

Ik heb enkele kabels en een switch besteld via deze website met de belofte dat de levering de volgende dag in huis zou zijn. Heb hier ook €6 verzendkosten voor betaald. Blijkt dat de levering helemaal niet de dag nadien geleverd wordt. Wanneer ik contact opneem met de klantenservice zeggen ze enkel dat het soms niet de volgende dag geleverd wordt. Wanneer je €6 euro vraagt aan je klant voor levering de volgende dag en je kan dit niet waarmaken, is het minste wat je kan doen een compensatie aanbieden. Ze negeren ook alle berichten die je naar heb stuurt volgende op hun ene bericht.

Good quality products, fast shipment

Ethernet cable cat6 and plugs, no issues, they work perfectly fine.

Degelijk

Aantal Cat6 S/FTP netwerkkabels (vol-koper en shielded) in gebruik genomen. Ziet er goed uit, voelt goed en belangrijkste: het biedt stabiele en probleemloze internet-verbindingen. Sindsdien geen enkele vertraging of bevriezing tijdens interactieve vergaderingen.

Duimpje

Ontroerend goed.

zeer goed

op afgesproken dag geleverd, prima service

Goed product voldoet aan de verwachting. Snel verzonden

Zie boven. Opmerking de bezorger had niet het geduld om 10 seconden te wachten. Wij zagen hem aankomen en liepen al naar beneden (drive-in woning) maar toch had hij het pakje al in de kliko gedaan. Hij dacht wij niet thuis waren.

Duidelijke website

Duidelijk en goed

Super Service

Snelle levering van bestelde onderdelen

Ik heb mijn spullen nog niet eens binnen !

Zaterdag besteld, al vanaf zondag werd de order gepickt. Maandag ging het de deur uit, maar dinsdag was koningsdag dus alle begrip dat het woensdag zou worden. Woensdagmorgen al een mail of het installeren lukte ,maar ik heb nog niets. Woensdag was er zowel bij ons als bij 2 buren waarschijnlijk niemand thuis, dus gaat het naar een DHL punt waar het pas donderdag ná 18 uur opgehaald kan worden !!! Krijg ik donderdagmiddag, vóórdat ik mijn spullen “mag” ophalen, deze mail over hoe het bevallen is ! Man, man, man, dat dit nog bestaat!

Slechte levering

Vrijdag besteld. Dan verwacht je zaterdag in huis of in ieder geval maandag Maar nee levering Woensdag.

Keurig geleverd met Track and Trace.

Prima ervaring. Makkelijke website. Kosten voor verzending zijn wel pittig, maar wel met Track and Trace en dat vergoed wel wat. Zal hier in in de toekomst zeker weer bestellen.

Goede prijs, snelle levering

Mooie site, duidelijk omschreven. Goede prijs en de kabels zijn met een dag geleverd.

Net zoals het cijfer......uitstekend !

Top product en een snelle levering voor een correcte prijs ! Keep up the good work !

Snel en goed

Snel en goed, maar de verpakking kan beter. Alles zat in een slappe gebruikte doos waar nog een sticker op zat van de vorige geadresseerde. Dit kan en moet echt beter.

Prima webshop

Snelle levering en kwaliteit lijkt goed in orde

Snel besteld en snelle levering

Snel besteld door de overzichtelijke site. En een snelle levering.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo