Snel binnen en top kabel

perfect zeer tevreden

perfect zeer tevreden

Goede aftersale service

Als er iets niet op voorraad is wordt er meegedacht voor een alternatief en later krijg je instructie als hulp bij 't trekken en aansluiten van de netwerkkabels.

Zeer snel

Een zeer snelle levering erg fijn dat dit bedrijf dit zo doet!! Ik blijf klant!

fout pakket gestuurd van een ander

wellicht snel opgelost

Snel en goede levering

Volgende dag geleverd!

Voor deze zaak gekozen, vanwege de professionele site en belofte om de volgende dag te leveren. Ik was heel benieuwd of dit zou lukken i.v.m. de pakketten drukte en mijn niet altijd positieve ervaringen met DHL... maar inderdaad, de volgende middag keurig geleverd!

Grote keus, snelle levering

Snel en goed verzorgd

had het artikel heel snel nodig

Goed geholpen

Was nog iets vergeten en kon nog aan mijn bestelling worden toegevoegd. Mooi de volgende dag bezorgd. Top!

Snel en goed

Snelle levering en goed verpakt. Ook werd er een mail gestuurd met uitleg hoe je een netwerkstekker aan de UTP kabel moest zetten.

goede service en op tijd

komt afspraak na

Snelle service, goed le kwaliteit!

Zoals bovengenoemd.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Snel in huis.

De bestelling was snel en goed verpakt in huis!

Perfect. Snelle levering

Goede kwaliteit

De kabels meteen aangesloten en het werkte allemaal goed.

producten rpima, communicatie teveel!

Bestelde producten snel en in goede staat kunnen ontvangen. De hoeveelheid reclame na wat kleine dingetjes besteld te hebben, is wel een tikkeltje teveel van het goede. Dit mag wel wat minder, ik hoef geen trekveer te hebben voor 'vastzittende'' kabels. Achteraf gezien dus redelijk onprofessioneel m.b.t. communicatie naar nieuwe klanten toe.

Topzaak

Netjes geleverd ( en ook achteraf nog een mail met een installatie schema ) waarvoor dank Daar kan menige zaak nog iets van leren, dit is dus klantvriendelijkheid op nummer 1 Bedankt mannen en vrouwen Mvg Michel

prima materiaal en service

Helaas geen factuur gezien, alleen orderbevestiging. Daarom geen 5 sterren

snel en conform advertentie

snel en conform advertentie

goed snelle levering met duidelijke web-site

Zeer tevreden met de producten op basis van duidelijke website met goede uitleg

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo