Snel geleverd & goed verpakt

Perfect geregeld.

Levering en verzending snel en kompleet geleverd.

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Matig

Niet het volledige bestellingen ontvangen, ik mis de Utp connectoren. Heb gebeld kreeg een voicemail, heb ingesproken en tot nu toe nog niet terug gebeld

Duidelijke site, goed prijs en snelle levering

Cat 7 kabel besteld met alle aansluitmiddelen. Het spul was snel binnen. Veel info op de site hoe alles werkt wat prettig is als je geen vakidioot bent. Prijs en kwaliteit is ook nog eens prima dus al met al tevreden

Goede service na verkeerde leveringen

Korte levertijd, fijn! Helaas verkeerde kabel geleverd. Kreeg een nieuwe de volgende dag, weer verkeerd. De dag erna de derde levering, nu wel goed. Snel opgelost en zonder gedoe. Dus ondanks foutjes toch tevreden. Zou er volgende keer weer heen gaan.

Goede producten aan een correcte prijs en een zeer snelle levering.

Een overzichtelijke website met een groot aanbod.

Toppers!!

Op tijd geleverd en alles werkt naar behoren!! Toppers!

Duidelijke webshop

Snelle behulpzame service

Nadat we de verkeerde tang geleverd hebben gekregen, is na 1 telefoontje het netjes opgelost en wordt alsnog de goede tang opgestuurd. De eerste levering was zeer snel thuis bezorgd, netjes ingepakt.

Voor 21:00 uur besteld volgende dag in huis, bedankt voor de snelle service.

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Geen verdere ervaringen

Netjes en op tijd geleverd

Prettig

Alles keurig geregeld.

Mijn product via dhl nog niet ontvangen.

zeer goed

leuke kleurtjes hebben ze

Snelle levering, mooi product

Netwerkkabel (C6) besteld voor aansluiting apparatuur in huis. Ruim aanbod en door de overzichtelijke filteropties was de juiste keuze gauw gemaakt. Mooie kwaliteitskabel, voldoet uitstekend!

Duidelijke site en snelle levering

Ze hebben een duidelijke website met veel keus en als je voor een bepaalde tijd besteld heb je het dezelfde dag in huis. En dat is heel prettig.

Zeer Goed

Heel erg goed en snel ontvangen

snel en volledig en gemakkelijk

goeie website. snel besteld en snel geleverd. Perfect.

TOP ERVARING

Supersnelle levering, prima kwaliteit en goed verpakt! Daarnaast de mogelijkheid om achteraf te betalen wat allemaal netjes verloopt.

Uitstekende advisering en perfect product !

Via chat een vraag gesteld, en advies op maat ontvangen : perfect ! De adviseur heeft juist niet een duurdere versie aangeraden, maar op basis van het stellen van de goede vragen, een uitstekend product geadviseerd, wat zelfs nog goedkoper was dan dat ik zelf dacht nodig te hebben ! Complimenten voor deze werkwijze !

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld, goede prijs en snel geleverd. Top!

Correcte en snelle levering

Lange (10 en 20 meter) CAT 7 patch kabels besteld. Zeer goede kwaliteit voor de goede prijs.

high quality and quick delivery

Nothing remarkable, it's just good and quick.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo