Goede kwaliteit

En een snelle levering

Na bestelling, heel snelle levering, top service

Indien ik nog netwerkzaken nodig heb zal ik deze absoluut bij Netwerkkabel.eu bestellen.

Mooie lekkere dunne kabel

Mooie lekker dunne kabel en soepel zodat je hem langs de plinten of wanden kunt dan.

Uitstekend !

Klantenservice was bereikbaar en zeer klantvriendelijk ! Snelle levering !

Snelle levering van kwaliteitskabel

Een van de weinige webwinkels die 100% koper netwerkkabel voor een nette prijs verkopen. Wel een kanttekening; de kabeltester die ik ook van plan was te bestellen stond wel op site maar was niet bestelbaar. Vervolgens krijg ik na levering van de kabel wel een mail om deze kabeltester te bestellen maar na het aanklikken van de link, juist; onbestelbaar. Dus de site zelf kan wel een update gebruiken; is het er niet, haal het er af. Maar ben verder wel tevreden ;-)

Prima !

Alles naar wens verlopen !

Snel deskundig en goed geleverd

Ruime keuze snelle levering

Te lange levertijd en slechte communicatie

Product zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. Na 1 week nog niets ontvangen en contact gezocht. Product zou wat vertraging hebben maar binnen 3 dagen zou het verstuurd worden. Weer een week gewacht, nog steeds niets gehoord. Weer contact opgenomen waarna mij weer werd verteld dat het product binnen 2 dagen verzonden werd. In totaal heb ik bijna 3 weken moeten wachten op Het product. Ik moest telkens zelf contact opnemen, anders werd er mij geen info verstuurd.

vlotte afhandeling van mijn bestelling

binnen de week geleverd en netjes verpakt.

Snelle accurate levering

Buitenkabel utp is van goede kwaliteit

Snel en zeer vriendelijk

Snel geleverd en hoed advies toen ik ze belde. Zeker voor herhaling!

Een snelle en correcte afhandeling en bezorging.

No comment

goed goed

mijn ervaring is goed snel en correct geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Een tevreden klant dinsdag om 20.40u besteld en de volgende dag geleverd om 9.05u wat wil je nog meer ;-)

Goede webshop, snelle leveringen, slechtere voorwaarden voor zakelijke klanten

Goede webshop, snelle leveringen, slechtere voorwaarden voor zakelijke klanten. Zakelijke klanten kunnen alleen in overleg gebruik maken van het retourrecht; de verzendkosten worden voor zakelijke klanten niet gecrediteerd. Voor mijn nieuwe bestellingen heb ik dus maar een privé account aangemaakt. Nu heb ik nog nooit eerder iets retour gezonden, en hoop dit ook niet te vaak te hoeven doen, maar ik vind dit zo'n rare uitsluiting voor zakelijke klanten... Toch een minpuntje.

snel

snel

prima !

goede informatieve website en assortiment.

Besteld en snel in huis.

Kwalitatief een prima product.

Snel, betrouwbaar en makkelijk om te bedtellen

Snel, betrouwbaar en makkelijk om te bedtellen

Trage levering

Gn bericht dat 1 stuk niet in voorraad was Waarom niet separaat opsturen Voor byna 6€ moet dat kunnen toch?

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Iets met verkeerd sorteren bij de DHL.

snel maar verwarrend

snelle opvolging na bestelling, maar mails die volgen zijn niet gerelateerd aan het bestelde product. Lan-kabel bestelt, waarna mail komt met gereedschap dat verder nodig is om de kabel aan te sluiten, zoals tang, manchetten e.d., maar uiteindelijk blijkt toch de juiste en volledige lan-kabel geleverd te worden. Deze overbodige mail leidt dus tot extra kosten.

Ik heb nog niet ontvangen

Het kan aan het weer liggen en de gladheid, maar ik heb nog niets ontvangen. at is dus niet meer dan 1 ster waard. Nu maar hopen dat het goed komt.

DHL heeft nog geen pakket ontvangen

DHL heeft nog geen pakket ontvangen, zit nu te twijfelen of dit nog goed komt

superfast and good product

It was delivered fast, I was even called because the color I ordered was not in stock so the question was if black was okay as well instead of brown. So they left me the choice: have it 3 days later or have it immediately. I didn't really care for the color difference so I was happy. Very thoughtful.

Hamerstraat 8

7556 MZ Hengelo